FlashForward er en spenningsserie fra ABC om en gedigen konspirasjon som favner bredt og godt: Døde kråker, mystiske tårn i Afrika, en verden i kriseberedskap og folk i forandring: alt springer ut fra dagen da hele jordens befolkning mister bevisstheten i litt over to minutter og ser litt av hva fremtiden har å by på.

Jeg lengter etter mer action.

Fet start

FlashForward fyrer selvfølgelig avgårde med et sjeldent tøft kraftanslag, blir etterhvert litt kavende og retningsløst midtveis og tar seg opp igjen mot slutten.

FlashForward er nemlig oppdelt i to radikalt forskjellige sjangre, to kjente serieformler slått sammen til én: sykehusserien og etterforskersjangeren. Og serien forandrer seg veldig fra minutt til minutt avhengig av hvilken av sjangrene den er innom.

SE OGSÅ: Endelig trailer til L.A.Noire!

Anmeldelsen fortsetter under bildet.

FlashForward (Walt Disney Entertainment)
Dr. Olivia Benford, spilt av Sonya Walger i FlashForward (Walt Disney Entertainment)

Luksusproblem blir et problem

FlashForward inneholder så mange figurer og et så bra cast at luksusproblemet blir å prioritere hvilke figurer som skal utbroderes grundig og ikke.

FlashForward klarer ikke å bestemme seg og dveler ved hver omtrent eneste figur, iblant til det kjedsommelige, iblant til det gledelige.

SE OGSÅ: Klokt om julefeiring: Anmeldelse av Hjem til jul!

Anmeldelsen fortsetter under bildet.

FlashForward (Foto: Walt Disney Entertainment)
Dr. Lloyd Simcoe (Jack Davenport) og Dr. Simon Campos (Dominic Monaghan) i FlashForward (Foto: Walt Disney Entertainment)

Stilen og skådisene redder dagen

Delt fokus på så mange figurer kunne vært katastrofe, men det jevnt over gode ensemblet og de herlige actionsekvensene redder serien.
FlashForward er skarpt filmet i sterke farger og ser ofte skitbra ut. Actionsekvensene overgår mye av det jeg har sett i serier til nå, og jeg lengter etter mer action.

FlashForward skiller seg positivt ut med sine enorme konspirasjonsteorier, kampscener og gode skuespillere.

FlashForward er ute på DVD nå!

SE OGSÅ: Flere serieanmeldelser fra Filmpolitiet!

Om SERIEN

FlashForward