I 2003 debuterte Ane Dahl Torp på kinolerretet med filmen Kvinnen i mitt liv. Motspiller og hovedrolleinnehaver var ingen ringere en standupkomiker Thomas Giertsen, som overraskende nok gjorde en god rolle.

Se Kvinnen i mitt liv øverst i artikkelen!

Se også Apocalypse nå! Redux i Nett-TV.

Giertsen spiller asyladvokaten Jacob, som i sitt 30‑årige liv har greid å styre unna ekteskap og andre farlige former for samliv. Nå må han ta på seg ansvaret som fadder for datteren til venneparet Tonje (Kristin Zachariassen) og Fredrik (Kyrre Haugen Sydness).

I dåpen møter han Nina (Ane Dahl Torp) som skal vise seg å bli viktig i livet hans.

I sin anmeldelse av filmen fra 2003 skrev Birger Vestmo at Giertsen gjorde en utmerket innsats og at han absolutt ikke sugde!

Birger mente også at Ane Dahl Torp var god i sin debut, og at hun var et nytt og positivt bekjentskap.

– Hun utstråler mer enn nok sjarm, ynde og styrke til at vi skjønner hvorfor noen skulle synes hun var Kvinnen med stor K.

Les hele anmeldelsen her!

Birger Vestmo mente at både Thomas Giertsen og Ane Dahl Torp gjorde gode roller i Kvinnen i mitt liv. (Foto: Filmkameratene)

Etter Kvinnen i mitt liv har Ane Dahl Torp som kjent blitt en av Norges største skuepillere, og har blant annet spilt i filmer som Lønsj, Gymnaslærer Pedersen og Kodenavn Hunter – for ikke å glemme rollen som offer nummer én i nazizombiefilmen Død Snø.

Kvinnen i mitt liv er tilgjengelig i Nett-TV i 7 dager. Så her har du en hyggelig film å kose deg med i romjula!

Se også Med Grimm og Gru!