Dette er min favorittepisode av South Park! «Make Love, Not Warcraft» er episode åtte i sesong ti av South Park, og harselerer med World of Warcraft og de som spiller det.

Nå som den tredje utvidelsen av World of Warcraft er her, så synes jeg det passer med et gjensyn av denne fantastiske episoden!

LES OGSÅ: Cataclysm er her!

Skaperne av South Park, Trey Parker og Matt Stone samarbeidet med Blizzard for å lage spillscenene i episoden.

Dette fungerer kjempebra og gjør episoden ekstra morsom. Og det er også artig at vi får vi et humoristisk blikk på hvordan det kan gå hvis man spiller for mye WoW.

Se hele episoden her!

Gutta i South Park har spilt litt for mye World of Warcraft. (Foto: SOUTH PARK DIGITAL STUDIOS LLC.)

Må redde WoW

«Make Love, Not Warcraft» ble vist for første gang i oktober 2006, og var da premieren på andre del av sesong ti.

I episoden er Cartman, Stan, Kyle og Kenny blitt hekta på World of Warcraft. Når en fyr ved navn Jenkins begynner å drepe alle rollefigurene i spillet, må gutta jobbe seg opp til et høyt nok nivå til at de kan sette en stopper for ham.

Hele spillet står i fare for å kollapse siden folk ikke gidder å spille hvis de bare blir drept igjen og igjen.

Jeg synes denne episoden er hysterisk morsom. Den tar en del ting om mmorpg-spilling på kornet, samtidig som den selvfølgelig overdriver en hel del.

Det er en del herlige referanser i episoden som er morsomme for de som spiller World of Warcraft. Spilleren som heter Jenkins er som mange vet en referanse til den fantastiske Leeeeeeeroy Jenkins!