Christopher Nolan i Roma 21. september 2010, i forbindelse med sin film Inception. (Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI)

Film til spill igjen, kan det bli noe bra da? Som oftest blir det ikke det, men denne gangen er jeg i alle fall spent!

På en pressekonferanse i Roma tidligere i høst sa Inception-regissør Christopher Nolan at han kunne tenke seg å utvikle et spill som baserer seg på universet fra filmen.

Les anmeldelsen av Inception her!

En spennende verden

Dette var noe mange ble begeistret over og nå har Nolan bekreftet at et Inception-spill blir en realitet. I et intervju med Entertainment Weekly denne uken sier han at videospill er et medium han har ønsket å utforske lenge, og at Inception derfor var en god mulighet.

– Jeg har alltid forestilt meg Inception som en verden som også kan romme mange andre historier, sier Nolan.

– For øyeblikket jobber vi derfor med å utvikle et videospill som er satt i den verdenen, forteller han.

Nolan forteller videre at han utvikler spillet med noen samarbeidspartnere og at dette er noe de kommer til å jobbe med over lengre tid. Stort mer ville han ikke avsløre.

LES OGSÅ: Topp 5: Leonardo DiCaprio

Dårlig spill tidligere

Det har blitt laget spill av en av Christopher Nolan sine filmer tidligere. Da filmen Batman Begins kom i 2005 ble den fulgt av spillet med samme navn. Dette spillet fikk en mer eller mindre lunken mottagelse fordi det gikk i fella som mange film-til-spill-adapsjoner ofte gjør, nemlig å følge filmen slavisk.

Så vidt jeg vet så tok ikke Nolan en aktiv del i utviklingen av det spillet, så kanskje Inception-spillet har et bedre utgangspunkt når han er med? Jeg liker også det Nolan sier om at Inception sitt univers har flere historier på lager.

Dette betyr mest sannsynlig at Nolan jobber med en helt ny historie til spillet som foregår i den spennende verdenen fra filmen.

Det skal bli interessant å følge med på dette spillprosjektet i tiden fremover. Jeg har trua på at dette kan bli bra, har du?

Fortell hva du mener i kommentarfeltet!