No Hope (Ill: Steve C)
En hyllest til tv-serien kalt No Hope. (Ill: Steve C)

Du som for lengst har sett deg ferdig på sesong én og syntes den sluttet brått, er i godt selskap. Vi er flere som elsker zombier og godt tv-håndverk, og ventingen på sesong to har blitt ekstra lang takket være seriens korte episodespenn og, som sagt, brå avslutning.

Nå sier ryktene at Norgespremieren for sesong to av The Walking Dead vil forekomme fire dager etter USA-premieren, altså den 20.oktober 2011 på FOX Crime.

Urolig i Atlanta

Dette er ryktene her til lands, og hva angår rykter er det ikke akkurat rolig før premieren i USA heller:

– Skuespillerne ble kalt sammen til et lunsjmøte med AMCs visepresident for dramaavdelingen, Ben Davis, som bekreftet at Darabont var ute av dansen. Den tekniske staben ble informert i et separat møte, forteller The Hollywood Reporter.

Nettstedet fortsetter:

– Én av de involverte sier at de som var samlet ble lamslått av «AMCs dobbeltspill» siden de lot Darabont promotere serien under årets Comic-Con før de sparket ham. De ble også forbanna over at de ikke fikk noen forklaring; alt de ble fortalt var kryptisk nok at «Dette fungerer ikke». Mest av alt ble de desillusjonerte. «Det er et knusende slag», sier kilden. «Selv om du har en hit, kan de fortsatt ødelegge deg».

Skuespillerne har ikke gått ut offentlig, og en kilde med kjennskap til situasjonen sier at AMC har «skremt» dem fra å ta Darabont i forsvar.

Darabont selv snakker kun gjennom sin advokat, og er ikke interessert i å kommentere situasjonen.

LES: Vil gi zombiene verdigheten tilbake

Uansett: gleder du deg til 20.oktober? Kommentarfeltet er ditt!