Justin Timberlake og Mila Kunis viser mye hud i Friends with Benefits. (Foto: The Walt Disney Company Nordic).

Onsdag 21. september kl 21.30 er det duket for en ny sesong med Filmbonanza på NRK2. Allerede nå kan du se noe av det den første sendingen har å by på her hos Filmpolitiet.

Vegard Larsen har snakket med Mila Kunis og Justin Timberlake i forbindelse med deres nye film. Den romantiske komedien Friends with Benefits.

LES OGSÅ: Anmeldelsen av Friends With Benefits!

Hvert år vises det en håndfull romantiske komedier på norske kinoer, og mange av dem er klin like. Kunis of Timberlake mener imidlertid at Friends with Benefits skiller seg fra resten.

Se hele intervjuet med Justin Timberlake og Mila Kunis i toppen av artikkelen!

Mer humor, mindre kliss

I filmen spiller Mila Kunis og Justin Timberlake to venner som bestemmer seg for å være pulekompiser. De vil ha sex helt uten forpliktelser.

Kunis og Timberlake mener filmen er morsommere og mindre klissete enn andre romantiske komedier.

– Jeg tror vi lener oss mer på komediedelen enn den romantiske delen, og dytter ikke romansen ned halsen på publikum, sier Mila Kunis til Filmbonanza.

Justin Timberlake mener de ikke prøvde å lage en romantisk komedie, men at de heller har laget en komedie for deres generasjon.

– Vår generasjon har et mer åpent sinn, utdyper Mila Kunis.

– Jeg tror ikke mine foreldre ville snakket rett ut om de samme tingene som jeg snakker med mine venner og bedre halvdel om. Jeg tror at filmen viser at folk i tjueårene er mer villige til å uttrykke seg selv, forklarer hun.

Anmeldelse: Bad Teacher – Cameron Diaz og Justin Timberlake i en lite smart komedie.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Friends with Benefits. (Foto: The Walt Disney Company Nordic).

Morsomme sexscener

Friends with Benefits har flere sexscener enn de fleste romantiske komedier. Filmen legger opp til at vi skal le av disse scenene. De skal ikke være romantiske, men morsomme.

– Dialogen måtte være veldig vittig. Ofte så er det ikke dialog i sexscener, men bare romantisk musikk. Vi ble ikke satt i den posisjonen, men fikk muligheten til å ta de scenene og gjøre dem skikkelig morsomme med dialogen, forteller Justin Timberlake.

– Når man da legger til den fysiske humoren tas det hele til et nytt nivå som gjøre det mer naturlig og realistisk, sier han.

Les også: Kristen Stewart er verdens største Twilight-fan!

– Hvor lenge gjør man det i Norge?

Filmens regissør, Will Gluck, sier at humoren sto sentralt under innspillingen. Og at ingen tenkte noe særlig over at Timberlake og Kunis var nakne under mye av innspillingen.

– De morsomme historiene fra settet handler bare om sexscenene. Folk tror at de var veldig seksuelle, men faktisk så var det som om de gjorde pilates, forteller han.

– Det sluttet å være seksuelt og ble til slutt bare morsomt. Først på slutten av dagen tenkte man egentlig over at de faktisk var nakne, vi glemte det rett og slett.

– Sex er en fysisk aktivitet hvis du gjør det, jeg vet ikke hvor lenge man gjør det i Norge, i ti til femten minutter? I Amerika er det to til tre minutter. Men innspillingen var to fulle uker med det. Hvor lenge gjør man det i Norge egentlig? En halvtime? Da er det en utfordring for de andre landene!

Hva synes du om Friends with Benefits? Si din mening i kommentarfeltet!

Se Filmbonanza på NRK2 på onsdag fra klokken 21.30!