Denne uken er det premiere på det nest siste kapittelet i kjærlighetshistorien om Edward og Bella. Tusenvis av fans inntar kinosalene på fredag når The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 har kinopremiere.

Vi i Filmpolitiet lar ikke denne begivenheten gå upåaktet hen. Nå deler vi ut alle bøkene i Twilight-serien på lydbok til én heldig vinner.

Les også: – Jeg føler at ting er veldig, veldig nært boken. Kristen Stewart om Breaking Dawn.

Lyden av Evighetens kyss, Under en ny måne, Formørkelsen og Ved daggry kan snart strømme ut av dine høyttalere hvis du deltar i Filmpolitiets konkurranse.

Vinneren av konkurransen er nå kåret, men du kan fortsatt teste dine kunnskaper i kvissen.

Ta Filmpolitiets Twilight-kviss her!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.

Comments are closed.