Los Angeles (NTB): Midtveis på turen fra hotellet til Kodak Theatre, hvor kveldens Oscar-utdeling skal finne sted, spurte sjåføren om å få se adgangsbeviset man trenger for å få lov til å kjøre inn på området og parkere.

Stressnivået var i taket da nordmennene oppdaget at de hadde glemt det på hotellet.

Svette og fortvilte kastet de seg på telefonen til hotellet for å få noen til å komme med adgangsbeviset og hindre at kvelden endte på en parkeringsplass før den i det hele tatt hadde startet.

VIDEO: Se Oscar-nominerte Tuba Atlantic her

I den flotteste finstasen måtte det norske teamet pent bli stående og vente på parkeringsplassen, før de endelig fikk levert adgangsbeviset og kunne gå inn på den røde løperen sammen med stjernene i Hollywood.

(©NTB)

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.