Robert Rodriguez. (AP Photo/Jack Plunkett)
Regissør Robert Rodriguez under en prisutdeling i Texas i 2011. (Ap Photo/Jack Plunkett)

Det startet som en spøk, men utviklet seg til å bli noe mye større. Machete (2010) var en av tulletrailerne som ble laget til lanseringen av Quentin Tarantino og Robert Rodriguez sin Grindhouse-spesial, nærmere bestemt de to filmene Death Proof (2007) og Planet Terror (2007).

Filmene parodierte og hyllet exploitationfilmer – filmer som gikk inn for å sjokkere, enten med vold, sex eller andre ting som kunne skape sensasjon (og oppslag i media).

Nå jobber Robert Rodriguez sammen med den manusforfatteren Kyle Ward på oppfølgeren Machete Kills, og planlegger å starte produksjonen allerede i april.

– Fryktelig mye vold

Danny Trejo fikk et sin første store hovedrolle i Hollywood med rollen som Machete. Filmen hadde et budsjett på rundt 10 millioner dollar, men spilte inn over det firedobbelte.

Trykk på bildet øverst for å se video fra da Filmbonanza møtte Danny Trejo.

– Det er fryktelig mye vold her. Hodene flyr, og blodet spruter. Men det er ikke morsomt, skrev Birger Vestmo da den første filmen hadde premiere i 2010. Nettstedet Deadline hevder de har fått fatt i den nye filmens plot, og det ser ikke ut til å bli en veldig seriøs film:

«I den nye filmens blir Machete rekruttert av den amerikanske regjeringa for et oppdrag som er umulig for vanlige menn. Machete må kjempe seg igjennom Mexico for å ta ned en gal kartelleder og en eksentrisk milliarder og våpenhandler, som planlegger å skape en ny verdenskrig ved hjelp av våpen i verdensrommet. Machete må slåss mot en hel hær for å unngå total verdensanarki.» – kilde: Deadline.com

Selv om Rodriguez er involvert i prosjektet, er det ikke klart hvem som vil innta regissørstolen. Manusforfatter Ward har ikke store filmer på samvittigheten, men har skrevet manuset til spill-til-film-adapsjonen av Kane & Lynch – hvor actionhelten Bruce Willis har en av rollene.

ANMELDELSE: Kane & Lynch 2: Dog Days – svett og klam

Hva tror du om Machete Kills? Legg inn din mening i kommentarfeltet, som du finner under den originale tulletraileren til Machete.