Har du lyst på noe av dette? Ta kvissen og bli med i trekningen av The Walking Dead på DVD, pluss annet stilig ræl.
På torsdag er det duket for mer zombiedrama når The Walking Dead begynner igjen på FOX CRIME.

Serien har hatt pause siden før jul, men nå er altså sheriff Rick Grimes og gjengen hans tilbake med fortsettelsen på andre sesong.

Les og hør: Intervju med sheriffen sjøl, Andrew Lincoln. – Ikke alle slipper unna i live!

I den forbindelse ønsker vi i Filmpolitiet å dele ut første sesong av The Walking Dead på DVD, i tillegg til masse annet stilig ræl som du kanskje har bruk for når zombiene angriper.

Du kan kanskje tenke deg et førstehjelpsskrin for skuddskader, minihåndhjern, eller en minipistol (som tilfeldigvis også opererer som USB-pinne)?

Alt dette kan bli ditt hvis du blir med i Filmpolitiets The Walking Dead-konkurranse!

Konkurransen er nå avsluttet, men du kan fortsatt teste kunnskapene dine i kvissen!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.

34 Responses to “The Walking Dead er tilbake!”

   • Anonym

    Hvem elsker ikke free stash/shit!

    Er det nøkkelring i potten? Lego Batman-nøkkelringn min er ødelagt så jeg trenger noe nytt.

 1. Ole Marius Aalton

  Bildene er jo alt for små og nesten umulig å se hva som foregår der. Den bønnen finner jeg ikke noe på når jeg googler, untatt at den er hentet fra Boondock Saints. Jeg gidder ikke prøve tusen ganger for å få det til. Ser heller siste episode en gang til!

  • Marte Hedenstad

   Hei Ole Marius! Flott at du sier fra at bildene er for små. Da kan vi kanskje gjøre dem større enn neste gang.

   Som et hint, så er du på riktig vei når det gjelder den bønnen 😉

 2. vegard Kvalevaag

  Nå har ikke jeg sett denne tv-serien enda, men tenkte dette kunne være noe å se frem til. Bare så dumt at man må finne ut av spoilere for å vinne selve serien…

 3. Jørgen Sætre

  Har litt blandede følelser for sesong 2 hittil. Den har etter min mening lidd av lite interessant utvikling og for mye dveling og overdramatisering av forskjellige hendelser. Men aller mest er det overspillingen til endel av karakterene som plager meg. Kan dra fram Andrew Lincoln her(sheriffen/cowboyen). Mannen svetter jo som en gris hele tiden og ser til stadighet ut som han nettopp har sett et spøkelse. Greit nok at de er i en mildt sagt presset situasjon, men man skulle tro at de etterhvert ville infinne seg med den.

  • Anonym

   Du skal få lov til å mene hva du vil om serien, men å klage på at skuespillern er svett… Det er dritvarmt i Atlanta om sommeren, folk svetter.

  • Martin

   Sesong 2 har vært bra, men sitter selv og håper på at de reiser fra gården. Evt. med dama til Glenn på slep. 

 4. Anonym

  Vel, 2 episoder ut i andre halvdel av sesong 2, og da er det vel lov å si at de faktisk, så langt, har holdt det de lovet, det er mer action og spenning nå (men det vet jeg jo selvfølgelig ingenting om, for det har jo ikke gått på norske skjermer ennå…) Ut fra klipp fra neste episode, så ser det også ut som om det nærmer seg en endelig konfrontasjon mellom Rick og Shane, noe som skjedde mye tidligere i tegneserien, og burde skjedd mye tidligere i serien også, spør du meg. For Shane er en av de mest usympatiske karaktene jeg kan huske å støtt på i noen serie noen gang.

  • Anonym

   Det har gått to episoder på FOX Crime også! Så vi henger ikke så mye etter her i Norge når det gjelder denne serien (selv om det omtrent er det er eneste eksempelet på nettopp dette).

   Enig med deg i at det ser bra ut, og virker som det blir enda mer spennende fremover! Når det gjelder kandidater til usympatiske personer foreslår jeg Joffrey i Game of Thrones. Drittsekk er en klar underdrivelse. Nå har jeg bare lest/sett bok 1/sesong 1, så spennende å følge om han er like ille fremover.

   • Anonym

    Det er litt sjukt at han som spiller Joffrey, også spiller den forsvarsløse lille gutten i Batman Begins, som Batman redder fra Scarecrow. Selv om jeg har litt lyst til å torturere Joffrey, må jeg si han er en meget god skuespiller.

 5. Anonym

  Jeg var ikke særlig imponert over første sesongen. Serien har et skyhøyt potensiale. Konseptet er rett og slett rått, og “greia” vekker interessen min. MEN, den smørja går meg på nervene. Jeg forstår ikke hvorfor de må lage et så vanvittig stort nummer ut av småting. Her er det grining, sutring, klaging, overtolkninger som går over stokk og fjell, og til tider er det så overdrevet og desperat (dragning av tiden) at jeg begynner å spille på telefonen og lignende. Alle har stereotypiske “personligheter” som både skal passe og stride mot hverandre, og hele tiden er det en helt forjævlig klisjé renner over hele greia. Hvorfor må halve (MINST) serien være dveling over småhendelser og krangling mellom de liksom sterke personlighetene? Det tok helt av i noen av episodene i første sesongen, men i andre sessongen har det strengt tatt ikke vært noe annet. Til og med gutta som skulle være de hardbarkede har begynt å mykne som melange i en varm stekepanne og sutrer og klager til alt og alle. 

  Andre sesongen har til nå vært helt utrolig kjedelig. Jeg har sett enormt mye serier, og dette må være noe av det verste jeg har sett av overspilling, klisjéer og såpetendenser i en serie som i utgangspunktet skulle hatt mer futt. Heldigvis fikk cowboyen/sherrifen av seg den tåpelige hatten sin etterhvert. Jeg skal pine meg gjennom resten av sesongen nå, rett og slett for å gi den en sjanse jeg egentlig sliter med å gi den. Men til nå er dette vanvittig dårlig! Hvis jeg ønsker å se såpeserier, så ser jeg heller Hotell Cæsar.

  • Anonym

   Her merkes det virkelig at baken er som smaken! Du skal selvfølgelig få lov til å ha din mening, men jeg er så uenig!  Dette er min yndlings serie, rett etter The Wire.

   Virkelig, ser du heller Hotell Cæsar enn The Walking Dead? Litt spent på hva du egentlig forventet ut av serien.

   • Anonym

    Hehe! Du kan så si. Jeg kjenner flere som ikke deler min mening om hvor kjedelig det hele er, selvfølgelig, men det er så mye med denne serien (spesielt andre sesong) som gir meg krampe i både kropp og sjel. Men det kan nok høres verre ut enn det er. Jeg klarer å se det. Det går… Så vidt. The Wire er jeg blodfan av. Enorm serie, rett og slett. Men det ville vært en stor skam å sammenligne disse uansett hvilken måte det måtte være 😛

    Nei, jeg ser ikke Hotell Cæsar fremfor The Walking Dead. Det hadde vært drøyt, hæ? Jeg satt det kanskje litt for mye på spissen der. Men det skal sies at for hver episode jeg ser, jo mer får jeg lyst å bare glemme hele serien. Det minner meg litt om når jeg lidde meg gjennom Prison Break sine siste sesonger. At jeg klarte det forstår jeg fremdeles ikke 😛

    • Anonym

     Vel la meg legge litt skam på The Wire, der The Wire er serien om menneskene i forskjellige samfunnslag og deres sam/motspill er The Walking Dead serien om menneskene når du fjerne samfunnet. Elsker kontrasten!

      Har du lest tegneserien? Tror kanskje du vil like den bedre om du syns de dveler for mye i tv-serien, tegneserien går litt fortere frem i perioder. Beste av alt er at den er ikke kliss lik, så du kan både lese og se serien samtidig. Jeg liker nok serien litt ekstra godt fordi det er gøy å se forskjellene og likhetene mellom tegneserien og tv-serien.

  • Anonym

   Er det bestemt at Daryl skal inn i tegneserien? Vet Kirkman snakka om det på Talking Dead, men da virket det som et veldig kanskje…

   Fett at de har finni The Governor. Spent på om de tar med en viss torturscene som får et visst  utfall for en karakter….

   Lurer på hvem som blir Mihone, om de har henne med i det hele tatt?

   • Ole Stokke

    Har hørt rykter om at Rutina Wesley skal spille Michonne…
    I så fall må torturscenene være med fordi det får jo henne til å bli henne.
    Håper også at torturscenen til The Governor blir med, spesiell øye delen… plopp…

    • Anonym

     Tenkte på torturscenen som ender i at noen blir keivhente…
     Men ja mye “flott” tortur de ikke burde utelate. Kan de virkelig vise dette på amerikans kabel-tv?

      • Anonym

       Men igjen har de jo vist ganske fæle greier allerede. Bare i sist episode så man jo at “vandrerne” spiste trynet på en fyr. Jaja, vi finner jo ut etter hvert hvor mye blod og gørr de faktisk tørr vise.

       • Ole Stokke

        En liten spoiler for den siste episoden: Beside the dying fire!

        Andrea løper i skogen uten noe mer ammo og en walker hopper over henne, og til unnsetning kommer Michonne!
        Vi får også en “bekreftelse” på at helikopteret Rick så i Atlanta var ekte. Det var det helikopteret som fikk alle walkerne til å komme til Herchels farm (tror jeg)
        Og i slutten kommer vi til å se fengselet.

        Det at de tar med Michonne og fengselet har gjort serien komplett for meg. Det neste jeg håper de tar med er Axel.