Rambo: First Blood - filmplakat fra 1982. (Foto: Orion Pictures)
Slik så filmplakaten til den første filmen i serien, 'Rambo: First Blood' fra 1982. (Foto: Orion Pictures)

Helt siden Rambo (film nummer fire i rekken, fra 2008) har det vært snakk om et siste eventyr med en av 80-tallets store actionhelter.

Sylvester Stallone selv har selv vært tydelig på at han følte seg ferdig med filmserien.

– Jeg tenker at Rambo er ferdig. Jeg tror ikke det blir mer. Jeg er omtrent 99 % sikker, fortalte han til bladet Empire i forbindelse med lanseringen av The Expendables.

ANMELDELSE: Rambo 4 – brutalt bra fra gammel helt

For en måneds tid siden løftet han likevel lokket på Rambo 5-prosjektet. Meksikanske narkokarteller bør være bekymret for fremtiden, ifølge Hollywood-stjerna.

– Jeg er interessert i hele den meksikanske situasjonen, det som skjer der nede. Så jeg jobber med et plot akkurat nå.

I et ferskt intervju med MTV forteller han nå at manusarbeidet allerede er godt i gang. Selv om alderen setter sine spor er John Rambo fortsatt ikke i mål.

– Det er enda en historie å fortelle (…) hvor Rambo innser hva skjebnen han i vente for ham. Det er ikke å være en bonde, eller være anonym; det er å avslutte på heroisk vis med kuler og krutt. Men gjør han det for seg selv, eller gjør han det på grunn av hvem han er?

TOPP 5: Actionfilmer fra 80-tallet – sjekk lista her

Ut ifra det Sly forteller kan det høres ut som siste kapittel i sagaen om Rambo. Selv tror jeg ikke helt på ham og regner med han vil fortsette så lenge han kan.

Hva tror du om Rambo 5? Bør han pensjonere seg nå? Legg inn din mening i kommentarfeltet under intervjuvideoen.