OPPDATERT: Tirsdag kl 15.00 kom den splitter nye traileren for James Bond: Skyfall ut.

Det var en del nytt i traileren, og det ser ut til at filmen blir en real actionfest!

I tillegg til flere heftige actionsekvenser fikk vi blant annet se James Bond sitt første møte med den nye Q.

Det er Ben Whishaw som spiller Bonds nyeste kvartermester, og det ser ut til at den ertende tonen Q og Bond har hatt i alle år fortsetter.

James Bond sitt forhold til M blir satt på prøve i Skyfall og i traileren får vi se noe av konflikten som utspiller seg mellom dem.

Videoen viser også nye klipp med skurken Raoul Silva, spilt av Javier Bardem som har farget håret lyst for anledningen. Glimt av Bardems silhuett med en eksplosjon i bakgrunnen er blitt vist i de tidligere teaserne også, men dette er første gangen vi får en skikkelig titt på ham.

Bardem vant Oscar for sin tolkning av den beinharde Anton Chigurh i No Country For Old Men. Det blir spennende å se hva han kan gjøre med en rolle som James Bond-skurk!

Les også: Ben Whishaw skal spille Q

Se den nyeste traileren som kom tirsdag kl. 15.00 her: (Artikkelen fortsetter under videoen).

Sean Connery i Dr. No fra 1962. (Foto: Eon Productions).

Feirer 50 år på film

James Bond: Skyfall er den tjuetredje filmen i rekka om agent 007.

I år er det også femti år siden Sean Connery sjarmerte damene i senk for første gang som James Bond i Dr. No.

Det er altså femtiårsjubileum for James Bond på film i år, og det er dermed knyttet desto høyere forventninger til Skyfall.

Det er tredje gangen verdens mest kjente hemmelige agent spilles av Daniel Craig. Denne gangen blir James Bond sin lojalitet til M satt på prøve når hemmeligheter fra fortiden innhenter henne.

Etter en lekkasje hos etterretningsbyrået MI6 blir alle agentene som er utplassert i hennes Majestets hemmelige tjeneste satt i fare.

Det er nå opp til Bond å oppsøke og eliminere trusselen. Han legger ut på en vill jakt fra Istanbul til Sørkinahavet, selvfølgelig helt uten hensyn for sin egen sikkerhet.

En komplisert figur

Mannen bak James Bond, forfatteren Ian Fleming, skapte Bond som en mann med indre demoner.

På en pressekonferanse for Skyfall i Istanbul tidligere i år, sa regissør Sam Mendes (American Beauty, Jarhead) at han ønsker å vise hvilken kompleks figur James Bond virkelig er.

— Klisjéen er at James Bond er en internasjonal playboy som aldri er bekymret eller blir svett i trøya. Derfor glemmer mange at Fleming skapte en figur med indre konflikter.

— I Flemings siste romaner led Bond av en kombinasjon av tretthet, depresjon og problemer med det han har valgt å gjøre i livet, nemlig å drepe, sa regissøren.

Du har sikkert også fått med deg at James Bond gjestet åpningsseremonien for OL i London i helgen. James Bond, i Daniel Craig sin skikkelse, hentet dronning Elisabeth II og ankom OL-arenaen på storstilt vis.

Se det artige klippet her:

Tror du Skyfall blir bra? Si din mening i kommentarfeltet