Tre av Hollywoods kjekkeste menn har funnet hverandre. Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio og Tom Hardy har gått sammen for å produsere en film basert på en idé av Hardy.

Han har venner som tidligere har vært operative i de britiske elitestyrkene, men som nå bekjemper krypskyttere i Sør-Afrika og andre afrikanske land.

Og det er dette som er grunnlaget for filmen, som ennå ikke har et manus.

LES OGSÅ: Topp 5: Leonardo DiCaprio!

Med Traffic som mal

Catherine Zeta Jones i Traffic (Foto: United International Pictures).
Catherine Zeta Jones i Traffic (Foto: United International Pictures).

Søket etter en manusforfatter er nå i gang, og i følge The Hollywood Reporter er målet å fortelle en historie lik den Steven Soderbergh fortalte i Traffic, der narkotikasmugling var tema for en lang rekke sammenvevde historier fra forskjellige samfunnslag.

Tanken er å gjøre det samme med krypskyting, fra bekjempelsen av krypskyttere i Afrika til ulovlig pels havner på motehus i Paris.

Hardy, Maguire og DiCaprio skal altså produsere denne filmen, men det er ennå uklart hvorvidt de skal spille i den. Det er imidlertid sannsynlig, i og med at vi her snakker om tre av Hollywoods mest kjente skuespillere fra de siste 15 åra.

LES OGSÅ: Pål Bang-Hansens anmeldelse av Traffic fra 2001!

(Saken fortsetter under bildene)

Leonardo DiCaprio. (Foto: Warnes Bros Pictures)
Leonardo DiCaprio. (Foto: Warnes Bros Pictures)

Tobey Maguire i den første Spider-Man-filmen fra 2001 (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS).
Tobey Maguire i den første Spider-Man-filmen fra 2001 (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS).

Hardy er hetest

Leonardo DiCaprio slo igjennom i 1993, i Hva er det med Gilbert Grape?, og er kjent fra storfilmer som Romeo og Julie, Titanic og Inception.

Tobey Maguire debuterte som skuespiller allerede i 1988, fikk gjennombruddet i Ang Lees Isstormen i 1997, men er best kjent som Spider-Man i Sam Raimis trilogi fra 2001-2007.

Britiske Tom Hardy er ett av de aller heteste navnene i filmverden akkurat nå, etter roller i Inception, Muldvarpen, Warrior, The Dark Knight Rises og de kommende filmene Lawless og Mad Max: Fury Road.

LES OGSÅ: Anmeldelsen av The Dark Knight Rises!

Har funnet tonen

Tom Hardy i Bronson (Foto: Scanbox).
Tom Hardy i Bronson (Foto: Scanbox).

DiCaprio og Maguire møtte hverandre på innspillingen av This Boy’s Life i 1993, har hengt mye sammen på privatfronten siden. De spiller også mot hverandre i Baz Luhrmans kommende nyinnspilling av The Great Gatsby.

Tom Hardy spilte mot DiCaprio i Inception, og har tydeligvis funnet tonen. Nå blir det spennende å se hva dette trekløveret kan gjøre sammen!