– Jeg har alltid vært åpen for det så lenge Paul Greengrass regisserer, men jeg tror ikke han kommer til å gjøre det, fortalte Matt Damon i et intervju med nettstedet Movieline.com.

Helt fra det ble klart at Jeremy Renner skulle spille hovedrollen i The Bourne Legacy var produsentene tydelige på at de to figurene (Renners Aaron Cross og Damons Jason Bourne) kunne møtes i en senere film.

ANMELDELSE: The Bourne Legacy – spennende heisatur over hele verden

Mye av handlingen i The Bourne Legacy finner sted samtidig som handlingen i den siste filmen Damon spilte i, The Bourne Ultimatum. Akkurat det vil gjøre det vanskeligere å få Greengrass tilbake i registolen mener Damon.

– Det betyr at siden de brukte våre skuespillere og figurer, så er det de gjorde [i «Legacy»] etablert og må bli med over i en eventuell ny film. Det gjør det veldig vanskelig.

Har tjent inn det dobbelte av budsjettet

Filmselskapet Universal Pictures bekreftet allerede i september at de vil lage flere «Bourne»-filmer. The Bourne Legacy har så langt hentet inn over 232 millioner dollar på det internasjonale kinomarkedet, dermed er det ikke usannsynlig at Jeremy Renner også vil ha hovedrollen i neste film – men Damon holder døra på gløtt for et comeback.

– Jeg ville elsket å gjøre en film til fordi jeg elsker figuren, fortsatte Damon før han pekte på et viktig problem i fortellinga.

De tre første filmene handlet om at Bourne skulle finne sin virkelige identitet, og det svaret fikk han forklarte Damon.

– Hvor tar du historien etter det?

JEREMY RENNER: – Vikinger er ‘psycho’!

Hva syns du om Renners rolle i den nye Bourne-filmen kontra Damons rolle? Legg inn dine synspunktet i kommentarfeltet under videoanmeldelsen.