31. oktober er det Halloween, men siden de fleste feirer dagen siste lørdag i oktober satt Halloween sitt preg på forrige uke på videofronten. Noen nye trailere og folk som barberer hodet og gror ansiktshår er også noen av høydepunktene fra uka som har gått.

Les også: Hadde du vore James Bond om du hatte fått sjansen?

Snart tid for Movember!

På torsdag er det 1. november og da er tiden kommet for at verdens mannfolk kan begynne å gro skjegg med velsignelse fra omverdenen.

Gjennom november hvert år oppfordrer Movember menn over hele verden til å anlegge bart. Målet er å samle inn penger og skape oppmerksomhet rundt menns helse, med fokus på prostatakreft.

Det er flere kjendiser som er med å fronte Movember hvert år, men hvem kan vel gjøre dette bedre enn mannen som har verdens beste bart?

Nick Offerman, som spiller Ron Swanson i komiserien Parks and Recreation, er mannen over alle menn, og har bart med stor b. I en ny video denne uka oppfordrer han andre menn til å støtte Movember med skjeggvekst i november, og gir deg tips om hvordan du gror den perfekte barten. Se og lær!

Bald For Bieber

På tirsdag kveld sist uke ble det startet en tråd på nettstedet 4chan, der folk hadde lyst til å starte et rykte om en kjendis.

Det tok ikke lang tid før Justin Biebers navn dukket opp, og for å tulle med beliebersen der ute og for å skape bevissthet rundt kreft, begynte en liten gruppe 4chan-brukere å legge ut rykter om at Bieber hadde leukemi.

Hashtag BaldForBieber dukket opp på Twitter og falske Twitter-brukere la ut bilder av at de hadde tatt håret for å støtte den berømte artisten. Det var ganske så vittig, og gjennom baldforbieber.com klarte visstnok også 4chan å samle inn en del penger til kreftsaken.

I klippet under ser du en gjeng med folk som blir skalla for å støtte Justin Bieber. Videoen er selvsagt falsk, men artig er det likevel!

Evil Dead er tilbake!

Når Evil Dead kommer tilbake i ny drakt i 2013, er det uten gode gamle Ash. Skuespiller Bruce Campbell er imidlertid produsent for filmen som Sam Raimi har skrevet manuset til, og denne uka kom traileren for skrekkfilmen ut.

Det er tydelig at denne Evil Dead-filmen er strippet for humor, her er det ikke bare morsom splatter, denne filmen er ment for å skremme vettet av deg. Slik virker det i alle fall på traileren.

Det er noen gjenkjennbare elementer fra den gamle filmen i traileren, men det er også mye nytt, som for eksempel at en av de besatte rolelfigurene deler tunga si i to med en kniv.

Les også: Campbell måtte berolige sinte fans.

Traileren er ikke for sarte sjeler, men sjekk den ut her hvis du tør, og fortell oss hva du synes om den i kommentarfeltet i bånn av saken!

A Good Day To Die Hard

Forrige uke kom det også ut en ny trailer for den femte Die Hard-filmen A Good Day To Die Hard. Filmen har kinopremiere 14. februar her til lands, og den nye traileren viser at dette blir nok en oppvisning i action, eksplosjoner, og ikke minst pene damer.

I traileren hører vi det velkjente sitatet til Bruce Willis bli ødelagt enda en gang: «Yipikaye…». Det er skuffende saker.

Anmeldelse: Die Hard 4.0 – John McClane fungerer fremdeles kjempebra som hardtslående vitsemakerhelt.

Zombie Drive Through

Det er som sagt mange som feirer Halloween den siste lørdagen i oktober, og på Halloween er det alltid noen som utfører narrestreker på intetanende sivile.

I denne videoen ser du en fyr som tar på seg litt zombie-sminke før han kjører rundt og skremmer ansatte i drive through-luka på forskjellige hurtigmat-restauranter.

Zombie-sminken er ikke akkurat den beste vi har sett, men han klarer likevel å skremme vettet av en god del folk, og det er alltid gøy!

Who you gonna call? Gangnam style..?

Okey da, vi vet at denne videoen er fra tidligere i oktober, men siden vi er i Halloween-modus sniker vi den med likevel. Hvem har vel ikke hørt tittellåta til Ghostbusters fra 1986? Men hvem i all verden hadde trodd at låta passer helt perfekt sammen med «Gangnam Style»?!

Hvis barna i nabolaget ditt tar runden med knask eller knep på onsdag (som er den riktige dagen), så kan du sette på denne låta hver gang du åpner døra. Da blir det ikke bare spøkelser, men full fest også!