Tidligere i år bekreftet Sylvester Stallone at en ny Expendables-film er på vei og nå kan Jackie Chan-fans begynne å glede seg til at The Expendables 3 kommer på kino. Kung fu-stjerna fra Hongkong, sist sett i nyinnspillingen av The Karate Kid, har nemlig bekreftet at han skal være med på actionfesten.

– Sly inviterte meg til å være med i The Expendables 2, men jeg var for opptatt med innspillingen av Chinese Zodiac, sa Jackie Chan på en pressekonferanse for filmen i Kuala Lumpur, rapporterer nettstedet Cinema Online.

– Men han forlenget invitasjonen sin til den tredje filmen også, som jeg takket ja til på betingelsen av at jeg dukker opp i mer enn en liten rolle med få scener, sa Chan.

Chan skal også ha foreslått for Stallone at filmen bør være mer «buddy-buddy» i likhet med Chans Rush Hour-filmer, noe Stallone skal ha gått med på.

Ifølge Cinema Online er nå Stallone i ferd med å bearbeide manuset etter Chans ønsker og innspillingen starter etter all sannsynlighet i 2013.

Anmeldelse: The Expendables – Ikke pent, men herregud, så tøft!

En kampsportlegende

I skrivende stund Jackie Chan 113 filmer på CV-en som skuespiller, og han gjør sine egne stunts i de fleste av dem.

Mannen er en legende innen kampsportfilm, han har lang fartstid som stuntmann, blant annet fra Bruce Lee-filmene Fist of Fury og Enter the Dragon.

I en alder av 58 år har Jackie Chan sagt at han nå vil gjøre færre halsbrekkende stunts i filmene sine, men vi takker ham for alle de vanvittige actionsekvensene han har servert oss siden 70-tallet.

Les også: Topp 5: Jackie Chan-filmer!

Se et klipp fra filmen The Legend of Drunken Master fra 1994, der Chan viser hva han er god for, her!
(Artikkelen fortsetter under videoen).

Vil ikke lage flere Rush Hour-filmer

Selv om Chan nå skal gjøre færre stunts vil han ikke slutte med actionfilmer av den grunn.

Under pressekonferansen i Kuala Lumpur fortalte han om sitt neste prosjekt, en actionfilm som foreløpig går under navnet Skip Tracer.

Manuset vurderes for tiden av Chris Tucker, som Jackie Chan jobbet med på Rush Hour-filmene, men Chan ser helst ikke at de to skal jobbe sammen igjen.

– Personlig føler jeg at det ville vært bedre å gjøre det til Rush Hour 4 om han skal plukke det opp, men jeg tror at tre filmer er en passende avslutning på franchisen. Det er nok bedre å starte på en ny kompisfilm med noen helt nye, erklærte Chan.

Hva er din favorittfilm med Jackie Chan? Si din mening i kommentarfeltet!