Regissør Bryan Singer er ikke fremmed for å annonsere nyheter på Twitter.

Tirsdag kveld bekreftet han at Hugh Jackman skal spille Wolverine i den nye filmen X-Men: Days of Future Past, som kommer i 2014.

Tidligere i vinter tvitret Bryan Singer, som hadde regi på X-Men og X-Men 2, og var produsent for X-Men: First Class, at han får med seg Patrick Stewart og Ian McKellen i de gamle rollene sine som Professor Xavier og Magneto, når vi legger ut på tidsreise i den nye filmen Days of Future Past, som er oppfølgeren til First Class, som kom i 2011.

I filmen skal vi også få et gjensyn med James McAvoy og Michael Fassbender som spiller de unge utgavene av Xavier og Magneto.

Les også: Stewart og McKellen i ny X-Men-film!

Patrick Stewart avviser annonsering

Det var mot slutten av november i år det ble klart at vi også skal få et gjensyn med Wolverine i den nye filmen. Mutanten som helbredes i superfart og har et skjelett av adamantium har blitt udødeliggjort på film av Hugh Jackman tidligere, i X-Men, X-Men 2, X-Men Origins: Wolverine og X-Men: The Last Stand.

Det er vanskelig å tenke seg noen andre enn Jackman i rollen og det var forventet at det skulle bli Jackman som måtte ta på seg singleten og skinnjakka igjen, og nå er det altså bekreftet.

Ihvertfall om vi skal tro regissøren, men det bør nevnes at skuespiller Patrick Stewart, i etterkant at Singers første Twitter-annonsering, har uttalt at han ikke vet noe om prosjektet og at han ikke har skrevet noen kontrakt på å være med i filmen.

– Jeg vet ingenting om prosjektet, men jeg håper det endrer seg i fremtiden, sa Stewart kryptisk til Entertainment Weekly.

Jackman spiller i stormusikal

I tillegg til en lang karriere i filmbransjen har Hugh Jackman bakgrunn fra teater og musikaler, og han er snart norgesaktuell med filmatiseringen av Les Misérables, der han spiller hovedrollen Jean Valjean.

Filmen har har kinopremiere 18. januar her i Norge, og under kan du se en bakomfilm der Hugh Jackman forteller om innspillingen og sitt arbeid med rollefiguren.

Klikk på bildet for å se videoen.

Et lite apropos til slutt – i 2009 var Hugh Jackman vert for Oscar-utdelingen. Sett av litt tid til å se det utrolige åpningsnummeret her. «I’m Wolveriiiiiine!»

Hvordan er Hugh Jackman som Wolverine? Si din mening i kommentarfeltet!