Arnold Schwarzenegger forsnakket seg i et intervju med den britiske avisa The Sun mens han promoterte sin siste film The Last Stand, og bekreftet at han skal ha en rolle i den kommende filmen.

– De skriver manuset til Terminator 5 akkurat nå. Det har vært noen manusforfattere ut og inn, som ikke fikk det til. Vi har sagt til dem at det var feil retning. Nå er vi endelig kvitt dem, og nå går dette riktig vei. I år tror jeg manuset blir ferdig, og at vi kan bli klar til å gå i gang med preproduksjonen.

Ryktene om at Schwarzenegger skulle dukke opp i en mindre rolle har sirkulert lenge, men først nå er det bekreftet at han vil få en større rolle i filmen enn tidligere ventet. Tidligere har Justin Lin (The Fast and the Furious-filmene) jobbet med et manus til en ny film i den berømte filmserien hvor roboter i fremtiden har tatt kontroll over menneskeheten, mens Laeta Kalogridis og Patrick Lussier nå har jobben. Kalogridis tidligere har skrevet manuset til Shutter Island.

LES: The Last Stand flopper i USA

The Last Stand skulle bli Schwarzeneggers store comeback til filmlerretet etter mange år som guvernør i California har ikke tjent godt med penger etter premieren sist helg. Mindre enn 10 millioner dollar er kommet inn i kassa fra billettsalget, noe som knapt ville dekket lønninga til den tidligere muskelhelten da han var på sitt mest populære på slutten av 80-tallet.

I tillegg til Terminator 5 er det klart at han skal spille en mindre rolle i en ny Conan-film, og at det jobbes med en oppfølger til komedien Twins med både Danny DeVito og Eddie Murphy på rollelista.

Burde Arnold Schwarzenegger holdt seg til politikken? Legg inn din mening i kommentarfeltet under bildegalleriet med blikk fra hans karriere.