Lørdagens episode av humorprogrammet Saturday Night Live er allerede blitt legendarisk i SNL-sammenheng. Programmet, som har en ny kjendis som programleder hver uke, ble denne gangen ledet av Tarantino-yndlingen og Django Unchained-aktuelle Christoph Waltz.

Anmeldelse: Django Unchained – Kraftig kost fra Amerikas mørke slavehistorie.

Den østerrikske skuespilleren leverte flere sketsjer med høy latterkrampefaktor, men den som fikk mest oppmerksomhet var «traileren» på Tarantinos neste film… Djesus UnCrossed.

Hvis du likte Inglorious Basterds og Django Unchained – så gjør deg klar for den ultimate historiske hevnfantasien – Djesus UnCrossed!

Tar Tarantino på kornet

Traileren tar regissør Quentin Tarantinos filmer på kornet med vittig dialog og blodsprutende effekter. Den tar opp hevntemaet som har preget Tarantinos siste filmer, og lar denne gangen Jesus, spilt av Waltz, gå i fotsporene til The Bride i Kill Bill og Django i Django Unchained, når Jesus står opp fra de døde og hevner seg på romerne og Pontius Pilatus.

Kjære Tarantino – lag denne filmen! Sketsjer fra Saturday Night Live har tidligere vært inspirasjonen bak filmer som for eksempel The Blues Brothers, Waynes World og A Night at the Roxbury. Hvorfor ikke lage en film basert på denne også?

Les også: Topp 5: Filmduoer – Brødrene Blues er en uforglemmelig duo!

He’s risen from the dead – and he’s preaching anything but forgiveness!

For drøyt?

Det er mulig at Jesus på hevntokt hadde blitt litt vel kontroversielt for noen, men ikke kom og fortell meg at det ikke hadde vært en artig film!

Les også: DiCaprio lurte på om han hadde gått for langt.

Hadde du sett Djesus UnCrossed om den virkelig hadde blitt laget? Se videoen og si din mening i kommentarfeltet!