Mark Ruffalo avviser at det kommer en egen Hulk-film. (Foto: REUTERS/Andrew Kelly, NTB SCANPIX).
Mark Ruffalo avviser at det kommer en egen Hulk-film. (Foto: REUTERS/Andrew Kelly, NTB SCANPIX).

Da Marvels The Avengers gjorde det stort på kino i 2012, fikk Mark Ruffalos Hulk mye oppmerksomhet.

Hverken Eric Bana eller Edward Norton klarte hundre prosent det kunststykket det er å spille den overdimensjonerte, grønne sinnataggen/superhelten i Hulk fra 2003 og The Incredible Hulk fra 2008.

Med Ruffalos tolkning av Bruce Banner og «problemet hans» i The Avengers fikk imidlertid Hulk plutselig nytt liv, og han endte opp med å bli en av de figurene i filmen publikum fikk størst sans for.

Da The Avengers spilte inn 500 millioner dollar på rekordtid, var kassasuksessen et faktum, og siden den gang har det florert spekulasjoner om Hulk på nytt vil få en egen film.

Anmeldelse: The Avengers – litt av et superheltsirkus!

Under Glasgow Film Festival i februar, uttalte Joss Whedon at mulighetene for en en ny Hulk-film var der, men at den ville bli vanskelig å lage. I starten av mars hadde pipa imidlertid fått en annen lyd og Joss Whedon avviste at det forelå planer om en ny film.

Natt til i dag norsk tid, slo Mark Ruffalo selv den siste spikeren i ryktekista, da han via Twitter konstaterte at vi ikke får se Hulk før i Avengers 2 i 2015, det melder Slashfilm.

Har fortsatt tro på ny film

Håpet er likevel ikke helt ute for Hulk-fans som gjerne skulle sett Bruce Banner på det store lerretet igjen i en egen film. Mark Ruffalo håper selv at det er en mulighet.

Like etter den første tweeten fulgte han opp med en ny der han skriver at han ikke utelukker en film om Hulk i fremtiden, altså etter 2015.

Enten vi i fremtiden får en ny Hulk-film, eller ikke — det er ingen tvil om at Hulk var fet i The Avengers. Se en av de artige actionsekvensene fra filmen der Hulk virkelig viser muskler her!

Får vi en ny film om Hulk i fremtiden? Si din mening i kommentarfeltet under videoen.