Netflix har hatt stor suksess med sin egenproduserte serie House of Cards. Snart er det duket for streaming-tjemesten sin nye serie, denne gangen med drap, varulver og skrekk i fokus.

Les også: House of Cards mest sett i Netflix

Grøsseren Hemlock Grove, som blir tilgjengelig 19. april, tar for seg drapet på ei ung jente i småbyen Hemlock Grove.

Jakten på morderen fører til at merkelige rykter begynner å spre seg, og to av de mistenkte, sigøynergutten Peter Rumance (Landon Liboiron), som ryktes å være en varulv, og rikmannsgutten Roman Godfrey (Bill Skarsgård), tar saken i egne hender og prøver å finne morderen selv.

Denne uka slapp Netflix fire nye trailere for serien som byr på monstre, grøss og mystikk.

Se den ene traileren her!

Drøyere kost enn «Twilight»

Hemlock grove er basert på Brian McGreevys roman med samme navn, som kom ut i 2012, og serien er produsert av Gaumont International Television, som også står bak serien Hannibal med Mads Mikkelsen i hovedrollen. Eli Roth, mannen bak filmer som Cabin Fever og Hostel sitter ved roret som produsent.

Famke Janssen, kjent fra X-Men, spiller matriarken i Godfrey-klanen og moren til Roman Godfrey, som spilles av lillebroren til Alexander Skarsgård, og sønn av Stellan, Bill Skarsgård. Kanksje han ble inspirert av storebrors rolle i vampyrdramaet True Blood?

Bill Skarsgård, sønn av Stellan, i Hemlock Grove. (Foto: Netflix).
Bill Skarsgård, sønn av Stellan, i Hemlock Grove. (Foto: Netflix).

Med varulver og det vi antar å være vampyrer, er det lett å trekke paralleller til Twilight siden Hemlock Grove også tar for seg ungdommer på high school.

Ut i fra hva vi kan se i trailerne som er kommet ut, og hva vi har hørt om serien tidligere, er nok serien imidlertid langt drøyere kost enn hva twihards er vant med.

Les også: Arrested Development på Netflix i mai

Serien virker mørkere, med flere elementer av skrekk enn det vi finner med fløtepusvarianten av varulver og vampyrer i Twilight.

Under en Q&A for serien under New York’s 92YTribeca i fjor, fortalte produsent Eli Roth og forfatter Brian McGreevy at serien må gjøre noe annet enn det folk allerede har sett med Twilight og True Blood.

– Vi ville lage en serie som spør, hvis du virkelig hadde overnaturlige krefter, men gikk på high school, hva ville du gjort, ikke hatt sex? Så jeg sa at jeg ville se en serie der en vampyrisk figur hypnotiserer jenter, og utfører oralsex på cheerleederen i klassen når hun har mensen, sa Eli Roth.

Tror du Hemlock Grove blir bra? Si din mening i kommentarfeltet!