Med filmer som Immortals, The Raven, Robin Hood og Hobbiten på CV-en, så er det ingen tvil om at Luke Evans har sansen for fantasi og eventyr. Nå er det klart at skuespilleren skal spille tidenes mest kjente vampyr i filmen Dracula, det melder The Hollywood Reporter.

Dracula er en av de mest kjente skrekkfigurene i både litteraturens og filmens verden, og den nye filmen skal fortelle den dramatiske historien om opphavet til vampyrkongen.

I likhet med den klassiske Dracula fra 1931 er det Universal Pictures som står bak den nye filmen, som skal handle om en ung prins som risikerer sjelen sin for å redde livet til kone og barn, og i prosessen bli den første vampyren.

Starter innspillingen i år

Michael De Luca, som har produsert blant annet The Social Network, Moneyball og American Histiry X, skal produsere filmen som blir den ukjente Gary Shores regidebut.

Ingen andre skuespillere enn Luke Evans er foreløbig bekreftet for filmen, men produksjonen har fått grønt lys og skal forhåpentligvis starte innspilling senere i år.

2013 blir dermed et travlere filmår for Evans, som blir å se på kinolerretet som Owen Shaw i Fast & Furious 6 i mai, og Bard the Bowman i Hobbiten: Smaugs ødemark i desember.

Les også: – Møtet mellom Smaug og Bolbo blir det beste i Smaugs ødemark, sier Jackson.

Se klipp med Luke Evans fra innspillingen av Smaugs ødemark her!