Skuespilleren fra filmen Zero Dark Thirty skal tilbake på lerretet med en ny horrorfilm fra Guillermo del Toro som har fått navnet Crimson Peak. Den gotiske skrekkfilmen skal, ifølge Hollywood Reporter, omhandle hjemsøkte hus og en kvinne som oppdager at ektemannen ikke er den han utgir seg for å være.

Chastain er for tiden aktuell med filmen Mama, som Guillermo del Toro også har hjulpet frem. Filmen hadde premiere på norske kinoer 5. april.

Anmeldelse: Mama: – Skrekkfilm som gir for mange svar

For skuespillerprestasjonene i thrilleren Zero Dark Thirty vant Jessica Chastain en Golden Globe og Critics’ Choice Movie Award. I 2012 ble hun kåret til en av verdens mest innflytelsesrike personer av Time magazine.

Anmeldelse Zero Dark Thirty: – Spennende terrorjakt, selv om utfallet er kjent

Med en tidligere karriere på teaterscenen og i ulike TV-dramaer fikk Chastain sin skuespillerdebut med filmen Jolene i 2008. Nå er hun også aktuell med hovedrollen i Liv Ullmanns nye film Miss Julie.

Crimson Peak ser ut til å bli en stjernespekket film. Foruten den Oscar-nominerte Chastain, er allerede Emma Stone, Benedict Cumberbatch og Charlie Hunnman bekreftet på rollelisten.

Guillermo Del Toro har mange jern i ilden (Foto: Presse/deltorofilms.com)
Guillermo Del Toro har mange jern i ilden (Foto: Presse/deltorofilms.com)

Del Toro har for tiden mange jern i ilden med både Pacific Rim, samt eventyrfilmene Pinocchio og Skjønnheten og Udyret. Regissøren, produsenten og manusforfatteren er kanskje mest kjent for filmene Pan’s Labyrinth og The Hobbit: An Unexpected Journey.

Produksjonen skal starte etter regissørens aktuelle monsterfilm, Pacific Rim, som slippes på kino 12. juli.