Samtidig som innspillingen av The Amazing Spider-Man 2 pågår i New York, ble det i går kunngjort at de to neste Spider-Man-filmene kommer i juni 2016 og i mai 2018, det melder Los Angeles Times.

– Spider-Man er en av våre viktigste, mest elskede og suksessfulle karakterer, så vi er veldig begeistret over å ha datoene klare, sier Jeff Blake, formann i Sony Pictures.

Om det er Mark Webb (500 Days of Summer) som har regien på de to neste filmene er fortsatt uvisst.

Les også: The Amazing Spider-Man. – Velsvingande gjensyn, som går litt på autopilot

Som tidligere kjent er det den britiske skuespilleren Andrew Garfield som spiller Peter Parker, denne gang sammen med Jamie Foxx i rollen som Electro.

– Spider-Man er en av våre viktigste, mest elskede og suksessfulle karakterer

Det første biletet av filmens skurk, Electro, med Jamie Foxx i hovudrolla. (Foto: Sony)
Det første bildet av filmens skurk, Electro, med Jamie Foxx i rollen. (Foto: Sony)

Blå glød

I den opprinnelige tegneserien, er Electro en elektriker ved navn Max Dillon. Han får evnen til å kontrollere elektrisitet etter at han ble truffet av lynet, og blir etter denne hendelsen kriminell. Electro, som først dukket opp i 1964, var ikledd en grønn drakt og en gul maske. Foxx derimot, ble sett i en glødende blå maske under innspillingen i New York.

I senere tid har Electro fått en annen original historie som involverer genetisk eksperimentering, og han er ofte framstilt som skallet, sterk og med et glødende, blått elektrisk kraftfelt. Foxx har tidligere uttalt at produsentene har prøvd å skape en kjeltring for 2014, melder Hero Complex. – De ønsket å lage meg mer ned på jorda, og ikke så tegneserie-aktig, forteller stjernen.

En menneskelig Parker

Vår filmanmelder Andreas Hadsel Opsvik, ga The Amazing Spider-Man terningkast 4 i fjor sommer. Opsvik skriver at Marc Webb skaper en mer gjenkjennelig Parker. Spider-Man har gått bort fra å imponere med penger og status, som i Sam Raimis tre filmer. Superhelten har nå blitt mer menneskelig.

Les også: Emma Stone om Spider-Man: — Han er ein tenåring og ein underdog

Se traileren til The Amazing Spider-Man her:

The Amazing Spider-Man 2 kommer ut i 2014.