Ifølge NTB er avsløringer fra «Man of Steel»-oppfølgeren lekket ut og viser til nettstedet Cosmic Book News, som melder at Cranston skal være klar som Supermanns evige erkefiende. Også store magasiner som Rolling Stone har plukket opp nyheten fra ryktenettstedet.

Cranston skal ha sagt ja til en hel serie med filmer, men ifølge Cosmic Book News venter filmselskapet med å annonsere rolletildelingen til etter sesongfinalen av tv-serien Breaking Bad har blitt sendt. En merkelig avgjørelse med tanke på at serien og filmene har forskjellige produksjonsselskap.

SE VIDEO: Slik fekk Aaron Paul jobben i «Breaking Bad»

Samme nettsted som først meldte om Cranstons involvering i den nye Batman vs. Superman-filmen – hvor det nylig ble kjent at Ben Affleck skal spille Batman – melder også at tidligere James Bond-skuespiller Timothy Dalton skal være aktuell for rollen som butleren Alfred.

Ingen offisiell bekreftelse har kommet fra filmstudioet.

Hvilke skuespillere håper du får rollene?
Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.