Over ti år etter forrige Jurassic Park-filmen kom på kino begynner endelig brikkene å falle på plass for den fjerde filmen i serien – Jurassic World. Ideen til en ny film har versert blant sjefer i Hollywood helt siden tredje film kom ut i 2001, men det riktige manuset har latt vente på seg.

I sommer ble det klart at den ukjente regissøren Colin Trevorrow hadde fått jobben med å relansere dinosaurfilmene for et nytt og ungt publikum, og siden da har han vært på jakt etter barna som skal ut på eventyr.

Nå er det klart at 12 år gamle Ty Simpkins får hovedrollen i Jurassic World.

Barneskuespilleren har medvirket i en imponerende rekke Hollywood-produksjoner, og debuterte i Tom Cruise-filmen War of the Worlds i en alder av knapt fire år. Siden det har han spilt i Pride and Glory, Revolutionary Road, Insidious og Iron Man 3.

LES OGSÅ: Satser på ukjend regissør for «Jurassic World»

Ariana Richards, Sam Neill og Joseph Mazzello på flukt i «Jurassic Park» (1993). (Foto: United International Pictures).
Ariana Richards, Sam Neill og Joseph Mazzello på flukt i «Jurassic Park» (1993). (Foto: United International Pictures).

Flere skuespillere i forhandlinger

Simpkins er den første bekreftede skuespilleren til storfilmen, mens filmmagasinet Empire melder at både Nick Robinson (The Kings of Summer) og Bryce Dallas Howard (The Village, Spider-Man 3 og The Help) er i forhandlinger om roller.

I sommer ble den originale Jurassic Park-filmen relansert i 3D på norske kinoer, en filmopplevelse Birger Vestmo belønnet med terningkast 6.

Det er helt utrolig å se Steven Spielbergs Jurassic Park på kino igjen! Og det mest oppsiktsvekkende er at de 20 åra som har gått siden den ble laget ikke har tæret det minste på filmens kvaliteter.

ANMELDELSE: Jurassic Park 3D – holder meg fremdeles naglet til kinosetet!

Jurassic World skulle egentlig være klar til sommeren 2014, men ble tidligere i år forskjøvet til sommeren 2015. Et år som allerede er fullstappet med store filmpremierer.

Har du troen på den nye dinosaurfilmen? Sleng inn dine meninger i kommentarfeltet.