Med Oscar-vinneren Viola Davis på laget, og ukjente Chadwick Boseman i rollen som den legendariske artisten James Brown, er regissøren Tate Taylor i full gang med sin første film siden den prisvinnende The Help fra 2011.

Sammen med Dan Aykroyd, Octavia Spencer og Craig Robinson, er innspillingen allerede i full gang i Atlanta – nå får filmsettet også besøk av ferske Nick Eversman som skal spille Rolling Stones-frontmannen Mick Jagger.

Klikk for å se konsertopptaket hvor gruppa spiller «Time is on my side».

LES OGSÅ: Han skal spille James Brown

Sang Stones-låt

Jagger produserer selv Get On Up, som skal skildre livet til Brown fra hans beskjedne start til han slo gjennom som internasjonal stjerne og frem hans narkofylte fall fra toppen.

Eversman, som tidligere har vært et ukjent navn i Hollywood, har hatt gjentatte opptredener i serien Missing.

Han overbeviste og kapret rollen i Get On Up ved både stille på audition, vise frem en scene fra tv-filmen Cinema Verite, der han sang Rolling Stones-låten «Time is on my side», og ved å sende inn en side-om-side-sammenligning av ham og Jagger.

De to stjernene – Brown og Jagger – møttes flere ganger, men i filmen forteller regissør Taylor om et ampert møte mellom de to på en James Brown-konsert.