Drew Goddard på premiere for World War Z i New York. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP, NTB Scanpix).
Drew Goddard på premiere for World War Z i New York. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP, NTB Scanpix).

Forrige uke annonserte Marvel og Netflix et samarbeidsprosjekt der de skal lage fire TV-serier fra Marvels «Hells Kitchen, Manhattan»-univers – med den blinde superhelten Daredevil i spissen.

Nå melder The Hollywood Reporter at Drew Goddard, manusforfatter for serier som Buffy og Lost, skal skrive manuset for Daredevil-serien.

I tillegg til hans prestasjoner på TV-skjermen har Drew Goddard også skrevet manuset på storfilmer som blant annet Cloverfield og The Cabin in the Woods.

Les også: Netflix og Marvel samarbeider om superheltserier

Daredevil er som kjent den blinde superhelten, som ble portrettert av Ben Affleck til tegneseriefansens store gru i 2003. Forhåpentligvis blir Netflix sin versjon nærmere tegneserien enn filmen, som ble spilt inn i Los Angeles til tross for at tegneserien er satt i Manhattans tøffe nabolag Hell’s Kitchen.

«Twilight»-forfatter også ombord

Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage er de fire superheltene som får sine egne serier hos Netflix. Daredevil er førstemann ut med en 13 episoder lang sesong i 2015.

Jessica Jones er deretter neste superhelt ut og manusforfatteren for Twilight-filmene, Melissa Rosenberg, står for manuset her, det melder Deadline.

Rosenberg er forøvrig også manusforfatter på nyinnspillingen av kultfilmen Highlander, som skal regisseres av Cedic Nicolas-Troyan, den Oscar-nominerte effektmakeren bak Snow White and the Huntsman.

Les også: Effektregissør tar over «Highlander»-nyinnspilling

Jessica Jones er en relativt ny Marvel-figur som ikke har blitt fremstilt på på film eller TV tidligere. Hun dukket opp for første gang i tegneserien Alias i 2001. Jessica gikk på samme skole som Peter Parker aka Spider-Man, og fikk superkrefter etter en trafikkulykke der familien krasjet med en militærtransport som fraktet radioaktive kjemikalier.

Synes du Goddard og Rosenberg er de rette manusforfatterne for seriene? Si din mening!