Hvis du har sett The Wolf of Wall Street har du allerede fått med deg at Leonardo DiCaprio og Jonah Hill er en strålende duo på lerretet, et samarbeid som har resultert i Oscar-nominasjoner for dem begge.

Nå har de to stjernene avslørt sitt neste prosjekt sammen. Bransjenettstedet Deadline melder at Jonah Hill skal spille hovedrollen i en film om Richard Jewell, en sikkerhetsvakt som oppdaget en ryggsekk med en bombe i, under OL i Atlanta i 1996.

Jewell ble først hyllet som en helt for å ha oppdaget bomben og evakuert området før bomben eksploderte, men ble etter hvert en mistenkt i saken og fikk livet sitt plutselig og fullstendig snudd på hodet av nyhetspressen.

Leonardo DiCaprio skal spille advokaten som hjalp Jewell gjennom dramaet, og som til og med la seg ut mot FBI for å renvaske ham.

Anmeldelse: The Wolf of Wall Street — Overraskende morsomt fra Martin Scorsese!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Jonah Hill i «Wolf of Wall Street». (Foto: United International Pictures)
Jonah Hill i «Wolf of Wall Street». (Foto: United International Pictures)

Fra komikk til drama

Både Jonah Hill og Leonardo DiCaprio gjør svært gode rolleprestasjoner i The Wolf of Wall Street, som er en morsom film basert på memoarene til den Gordon Gekko-aktige børsmegleren Jordan Belfort.

Det neste filmprosjektet er basert på artikkelen «The Ballad Of Richard Jewell» fra magasinet Vanity Fair fra 1997, skrevet av Marie Brenner, og historien om medienes skruppelløse behandling av Jewell betyr at dette vil bli en mye mørkere film enn The Wolf of Wall Street.

Dermed fortsetter Jonah Hill, som for det meste er kjent for roller i komedier som Superbad og 21 Jump Street, å ta fatt på mer seriøse roller slik vi har sett han har gjort de siste årene. Da han spilte mot Brad Pitt i baseball-dramaet Moneyball, i 2011 ble han belønnet med en Oscar-nominasjon for beste birolle.

Les også: Jonah Hill tok «The Wolf of Wall Street»-jobb for minsteløn

Skal vi tro Hollywood-tabloidene har DiCaprio og Hill blitt gode venner etter The Wolf of Wall Street-innspillingen, og Leonardo DiCaprio overrasket publikum med å dukke opp på scenen da Jonah Hill ledet humorprogrammet Saturday Night Live i januar.

Se det morsomme klippet her:

Har du sett he Wolf of Wall Street? Synes du Leo og Jonah er en bra duo? Si din mening i kommentarfeltet!