Dolph Lundgren som He-Man i «Masters of the Universe» fra 1987. (Foto: Warner Bros. Pictures)
Dolph Lundgren som He-Man i «Masters of the Universe» fra 1987. Actionidealet fra 80-tallet, med store muskler og lite klær, gjaldt i alle høyeste grad. (Foto: Warner Bros. Pictures)

Etter en skuffende lansering av storsatsingen Skyggejegerne: Demonenes By, ble innspillingen av den planlagte oppfølgeren utsatt på ubestemt tid.

Med flere amerikanske storbudsjettsfilmer som Karate Kid og Den Rosa Panteren 2 på merittlista har det vært ventet at den norske regissøren Harald Zwart ville bli plukket opp på et nytt storprosjekt.

Nå melder nettstedet The Wrap at Zwart er en av fire aktuelle regissører for en splitter ny film basert på He-Man-figuren.

LES OGSÅ: Harald Zwarts «Mortal Instruments: City of Ashes» utsatt

Fire aktuelle kandidater

I 2007 dukket de første opplysningene om at Sony jobbet med en ny Masters of the Universe-film. Actionlegenden John Woo var da en aktuell kandidat til regissørstolen, men prosjektet kom aldri ut av utviklingssumpen.

Nesten fem år senere rapporterte flere nettsteder om at John M. Chu (Step Up 2: The Streets, Step Up 3D og G.I. Joe: Retaliation) var knyttet til prosjektet.

I tillegg til Zwart og Chu, er relativt ukjente Chris McKay (Robot Chicken) og Mike Cahill (Another Earth) å finne på kortlista.

Manusforfatteren bak The Lone Ranger, Terry Rossio, har jobbet med manuset den siste tiden. I likhet med flere andre gjenskapninger av klassiske filmer dreier fortellingen seg om hvordan den blonde krigerprinsen Adam ble til den heroiske – og tynnkledde – He-Man. Kampen for Castle Grayskull og striden med den onde Skeletor står ifølge The Wrap ved lag.

NRK har ikke lykkes å komme i kontakt med Harald Zwart for en kommentar.

LES OGSÅ: Vil lage ny film om He-Man

Hvem mener du bør spille hovedrollen som He-Man i en ny «Master of the Universe»-film? Del dine meninger i kommentarfeltet under videoen.