Plakat for 1995-filmen «Mighty Morphin Power Rangers: The Movie». (Foto: Saban Entertainment)
Plakat for 1995-filmen «Mighty Morphin Power Rangers: The Movie». (Foto: Sabian Entertainment)

Siden premieren på den første amerikanske Power Rangers-serien, basert på den japanske tokusatsu-serien Super Sentai, i 1993 har det blitt produsert ikke mindre enn nitten ytterligere lavbudsjettsvarianter – i tillegg til to filmer på 90-tallet.

I dag har filmstudioet Lionsgate annonsert at de har inngått et samarbeid for å produsere en ny spillefilm basert på universet med ungdommer i fargerike superheltdrakter.

– Vi er begeistret for å inngå et partnerskap med Haim Saban (eieren av franchisen, journ.anm.) og hans team for å maksimere potensial i denne umåtelig populære og universelt gjenkjennbare franchisen, skriver Lionsgate-sjefen i en pressemelding.

Målet med samarbeidet er å lansere en ny serie med filmer om ungdommene med superkrefter, som de må bruke sammen for å redde verdenen.

LES OGSÅ: Tar Harald Zwart roret på ny «He-Man»-film?

Totalslaktet i 1995

Den første filmen ble en økonomisk suksess og tjente til slutt inn mer enn fire ganger budsjettet, men ble universelt slaktet av kritikere. En av de skarpeste omtalene kom fra den amerikanske filmanmelderen Roger Ebert som gav filmen en halv av fire mulige stjerner i 1995.

– [Dette] er så nært du kan komme til absolutt ingenting og fortsatt ha et produkt å vise på filmlerretet. Filmen er som syntetisk mat uten fett, uten sukker, uten vitaminer og uten kalorier, men som likevel kommer i fargerik innpakning.

Hva mener du om en ny «Power Rangers»-film? Del din mening i kommentarfeltet under traileren.