Allerede før første sesongen av krimserien True Detective var ferdig sendt, startet spekulasjonene om hvilke skuespillere som ville ta over etter Woody Harrelson og Matthew McConaughey. Serieskaper Nic Pizzolatto gikk tidlig ut og bekreftet at de to skuespillerne ikke ville gjenta sine roller i en eventuell ny sesong.

Ovenfor den irske Sunday World har Farrell nå bekreftet at han vil innta en av hovedrollene i den allerede svært omtalte andresesongen.

– Jeg vet det vil bli åtte episoder og vil ta rund fire eller fem måneder å filme, forteller skuespilleren til tabloidavisa i følge nettstedet Hufftington Post.

True Detective. (Foto: HBO)
Både Matthew McConaughet og Woody Harrelson ble nominert til en Emmy-pris for beste skuespiller i en dramaserie under årets utdeling. (Foto: HBO)

BAKGRUNN: Colin Farrell aktuell for neste «True Detective»

Finner sted i Los Angeles

Mens første sesong av serien fant sted i Louisiana avslører Farrell også at neste sesong vil finne sted i nærheten av Los Angeles på den amerikanske vestkysten.

– Jeg vet veldig lite enda, men vi skal filme rundt Los Angeles, som er flott siden jeg kan bo hjemme og se barna.

Tidligere er det kjent at serieskaper Pizzolatto er på jakt etter hele fire skuespillere til hovedrollene. Elisabeth Moss (kjent fra Top of the Lake og Mad Men), Jessica Biel og Rachel McAdams har alle vært omtalt som aktuelle. Tidligere ble tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen også knyttet til serien, noe som senere er avkreftet.

Farrell har spilt i en rekke krimfilmer, blant annet In Bruges og Miami Vice. og er fortiden aktuell på norske kinoer i Liv Ullmanns Frøken Julie.

Hva syns du om Colin Farrell? Del dine synspunkter i kommentarfeltet.

ANMELDELSE: True Detective S01 E01-E03 – strålende og stemningsfullt krimdrama