ARTIKKELEN INNEHOLDER SPOILERS FRA SESONG 4!

«Hooodoooor!»

Kristian Nairn er blitt svært kjent for sin rollefigur i HBO-serien Game of Thrones, Hodor som kun kan si én ting – Hodor.

Kjempen som trasker rundt med Bran Stark på ryggen er en kjær rollefigur for mange Game of Thrones-fans, inkludert undertegnede, men når femte sesong av fantasy-serien når TV-skjermene våren 2015 blir det uten Hodor og Bran.

Anmeldelse: «Game of Thrones» S04 – Oppgjørets time er kommet!

I et intervju med den australske nettavisa ABC avslører Nairn at Hodor og Bran, spilt av Isaac Hempstead Wright, ikke er med i neste sesong.

– Vi har en sesong fri og et års pause, jeg tror det er fordi vår historielinje kommer mot slutten av bøkene, sier Nairn, som skal bruke friåret sitt på å farte rundt med DJ-showet sitt «Rave of Thrones».

Se Nairn fortelle om sin favorittreplikk fra serien her:

Artikkelen fortsetter under videoen.

https://youtube.com/watch?v=J5iS3tULXMQ%26hl%3Den_US%26start%3D660

Har allerede brukt historien

Serieskapere D. B. Weiss og David Benioff baserer den femte sesongen av den populære serien på fjerde og femte bok av George R. R. Martins fantasyepos A Song of Ice And Fire.

I bokserien foregår handlingen i disse bøkene parallelt, der den fjerde, A Feast for Crows tar for seg blant andre Cercei, Jaime, Brienne, Sansa, Arya og Greyjoy-familien, mens den femte boken, A Dance With Dragons, fokuserer mest på Jon Snow, Bran, Stannis, Daeneris og Tyrion.

Les også: «Game of Thrones»-stjerne til «Star Wars»

En slik oppdeling fungerer selvsagt ikke på TV-skjermen, i TV-serieformat er nok en kronologisk fremdrift å foretrekke. Derfor har altså serieskaperne måttet ta jobben med å sy de to bøkene sammen, for deretter å dele dem på to sesonger igjen.

Benioff og Weiss har imidlertid allerede brukt mye av handlingen fra A Dance With Dragons. Den spennende avslutningen på sesong fire, der Bran, Hodor og Reed-søsknene endelig når den treøyde kråka, er nemlig hentet fra den femte boken.

You will never walk again, Bran… but you will fly. The three-eyed crow i A Dance with Dragons.

Dermed må vi nå vente helt til sesong seks før vi får vite hvordan det går med Bran, Hodor og Meera Reed. Det store spørsmålet er hvor mye Isaac Hempstead Wright har vokst innen den tid.

Hjeeeeelp! SER JEG SÅ GAMMEL UT?!!! (Foto: HBO).
Hjeeeeelp! SER JEG SÅ GAMMEL UT?!!! (Foto: HBO).

Allerede i forrige sesong så den 15 år gamle skuespilleren for gammel ut for rollen som tretten år gamle Bran, og hvis Hempstead Wright fortsetter å vokse i samme tempo kan vi risikere at han ser ut som en mann når han kommer tilbake.

Heldigvis er alderen til Bran hevet i TV-serien, i bøkene er han nemlig ni år på tidspunktet sesong fire av TV-serien endte.

Femte sesong har premiere i april 2015.

Hva synes du om Hodor? Hva er din favorittreplikk fra rollefiguren? Si din mening i kommentarfeltet!