Jeremy Renner tok i 2012 førersetet i en spin off-film fra den svært populære Bourne-serien. Neste utgave med Renner i hovedrollen er allerede underveis med planlagt premieredato sommeren 2016.

Nå melder flere amerikanske medier at mennene som bygget opp filmseriens enorme suksess vender tilbake og dytter ut Renners oppfølger til 2012-filmen The Bourne Legacy til fordel for en ny film med Jason Bourne i fokus.

Renners figur i The Bourne Legacy het Aaron Cross, til tross for at filmens tittel spiller på Matt Damons hovedfigur, og ble i likhet med Jason Bourne jaktet på av mørkemenn i det amerikanske militæret.

MATT DAMON: Vurderer kun comeback om Paul Greengrass igjen får regissere

Tett program for Damon og Greengrass

Skuespiller Matt Damon og regissør Paul Greengrass står sammen bak The Bourne Supremacy (2004) og The Bourne Ultimatum (2007) – to filmer som ikke bare fikk kritikerros, men også sopte inn flerfoldige kroner på kinolerreter over hele verdenen.


Klikk her for å se anmeldelse nav «The Bourne Legacy» (2012).

Ifølge nettstedet Deadline betyr ikke dette at spin off-filmene til Jeremy Renner forsvinner, men blir en del av et større univers med kryssende fortellinger lik Marvel-studioet sine superheltfilmer.

Alle parter har svært fullt timeplaner noe som gjør at premieredatoen sommeren 2016 kan bli vanskelig å nå. Damon starter snart innspillingen av Ridley Scott-filmen The Martian, mens Greengrass har flere filmprosjekter på horisonten.

ANMELDELSE: The Bourne Legacy – en spennende heisatur over verdensdelene

Hvilken «Bourne»-film er din favoritt? Del dine synspunkter i kommentarfeltet.