Det renner inn med skuespillere til andre sesong av True Detectove om dagen. Forrige uke ble det klart at Colin Farrell har den ene hovedrollen i serien, og denne uken ble Vince Vaughn annonsert som hans motspiller.

Nå melder Variety at Rachel McAdams har fått tilbud om den ene kvinnelige hovedrollen i krimdramaet, som denne gangen skal ha fire hovedroller.

Rachel McAdams, som er mest kjent for sine roller i blant annet The Notebook, Mean Girls og Sherlock Holmes, har lenge vært omtalt som aktuell for rollen, sammen med Elisabeth Moss (Top of the Lake, Mad Men) og Jessica Biel.

Anmeldelse: «True Detective» – Et strålende og stemningsfullt karakterdrama

Travel timeplan

Det blir spennende å se om denne fyren vil bli troverdig som hardbarka yrkeskriminell i True Detective. (Foto: The Walt Disney Company Nordic).
Det blir spennende å se om denne fyren vil bli troverdig som hardbarka yrkeskriminell i True Detective. (Foto: The Walt Disney Company Nordic).

Rollebesettelsen er enda ikke bekreftet av HBO, men ifølge Variety er det sikre kilder som nå melder om at avtalen er i boks.

McAdams starter også innspillingen av thrilleren Spotlight omtrent samtidig som True Detective og det var først usikkert om hun kunne gjøre begge prosjektene.

Nå skal imidlertid problemene med timeplanen ha løst seg, slik at McAdams kan være med på begge når innspillingene starter i høst.

Store sko å fylle

Da HBO annonserte Colin Farrell og Vince Vaughn som to av hovedrollene, lettet de også på sløret om hva andre sesong av den kritikerroste serien skal handle om. Tre politimenn og en notorisk kriminell skal forsøke å nøste opp i trådene etter et drap.

Vince Vaughn har rollen som gangstersjefen Frank Semyon, som står i fare for å miste alt han har jobbet for når partneren blir drept. Den siste rollen som politimann er forventet å gå til Taylor Kitsch, som er kjent for serien friday Night Lights og eventyrfilmen John carter.

Den første sesongen av True Detective fikk mye oppmerksomhet for sitt strålende manus og frembragende skuespillertrupp da den kom tidligere i år. Både Matthew McConaughey og Woody Harrelson ble noninert til Emmy for beste skuespiller for sine rolleprestasjoner – Vince Vaughn og co har dermed store sko å fylle.

Hva synes du om rollebesetninga i sesong to av «True Detective»? Si din mening i kommentarfeltet