Under tirsdagens episode av Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. på ABC i USA, ble det annonsert at den første traileren for The Avengers: Age of Ultron skulle komme neste uke – Internett ville det imidlertid annerledes.

Onsdag lakk en versjon av traileren i dårlig kvalitet på nettet, da tok Marvel selv affære og la like gjerne ut traileren selv.

I traileren får vi se hvordan den kunstige intelligensen Ultron, som Tony skaper for å hjelpe ham og resten av Avengers-teamet med arbeidet deres, bestemmer seg for at menneskene er jordas største trussel og at de må renskes fra klodens overflate. Det er selvfølgelig ingen andre enn Avengers-gjengen som kan stoppe den, men ut i fra traileren ser det ut til at Tony Starks feilsteg ikke blir tatt godt imot av de andre.

Marvel visste akkurat hvem de skulle skylde på for lekkasjen av traileren.

Ikke lett å være Hulk

I tegneserien blir Ultron skapt av vitensapsannen Hank Pym, som senere ble Ant Man, men i filmen er altså alt Tonys feil, og i traileren ser vi blant annet en illsint Thor som tar kvelertak på Stark.

Det ser også ut til at Bruce Banner kommer til å slite litt i den kommene filmen. Hulk og Stark, kledd i en gigantisk Iron Man-drakt, kjemper ganske heftig i traileren, og vi får se flere glimt av Bruce som ser rimelig forkommen og sliten ut.

Som annonsert dukker også Quicksilver og Scarlet Witch opp, og det er Aaron Taylor-Johnson og Elizabeth Olsen som spiller tvillingsøsknene, som egentlig heter Pietro og Wanda Maximoff.

I tegneserien er det Tony Stark som rekrutterer de to som Avengers-medlemmer, men i traileren ser det ut til at de samarbeider med Ultron. Wanda har også et svakt hjerte for intelligente roboter i tegneserien, og det er mulig Marvel har valgt å bruke dette i filmen.

Rettighetssurr

Vi har tidligere sett Elizabeth Olsen i rollen som Wanda i en scene under rulleteksten på Captain America: The Winter Soldier, da fikk vi også et lite glimt av Taylor-Johnsen som Quicksilver.

Peter Evans spiller rollefiguren i 20th Century Fox-filmen X-Men: Days of Future Past, men siden det er Marvel og Disney som har rettighetene til The Avengers kan ikke de to versjonene av rollefigurene ha noe med hverandre å gjøre.

I Marvels filmer kan det heller ikke refereres til at Quicksilver og Scarlet Witch har noe med X-Men å gjøre, og det skal bli interessant å se hvordan deres evner forklares i filmen, hvis det ikke kan nevnes at de er mutanter.

Les også: Nå blir det superheltkrøll for Marvel

The Avengers: Age of Ultron har kinopremiere 1. mai 2015.

Se traileren her og si din mening om den i kommentarfeltet under videoen!