Se traileren til Chappie her. Filmen har norsk kinopremiere i mars.

Samtidig som Ridley Scott for tiden jobber med Prometheus 2, Alien-film nummer 6 i rekken, avslørte scifiregissør Neill Blomkamp (District 9 og Elysium) at han i det skjulte har jobbet med sin egen vri på Alien-universet.

– Drev og jobbet med dette. Tror ikke det blir noe av, men jeg elsker det.

Det skrev regissøren på sin Instagram-konto, hvor han også la ut en rekke bilder av sine ideer til en ny Alien-film.

Skissene viser blant annet Weyland Corporation-bygningen, modeller av tannrike romvesen og en godt voksen Ripley med en noe utradisjonell romhjelm. På Twitter har regissøren klargjort at tegningene ikke er knyttet til et kommende filmprosjekt, men er hans måte å utforske den visuelle verdenen Scott skapte i den ikoniske filmen fra 1979.

ANMELDELSE: District 9 – En dokumentarisk sci-fi som virkelig kicker ass!

Ingen planer om ny «Alien»-film

Selv om det kan virke som den sørafrikanske filmskaperen nå har gitt opp prosjektet, så finnes det fnugg av håp for dem som ønsker å se hvordan Ridley Scotts verden vil se ut gjennom Blomkamps øyne. Teksten på det siste bildet Blomkamp la ut, slutter med følgende melding:

– Kanskje jeg kommer tilbake til dette … Jeg elsker verdenen.

Så kanskje er dette Blomkamps måte å søke på jobben som ny Alien-regissør, hvis en ny film skulle være på trappene og jobben skulle bli ledig. Opphavsmannen Ridley Scott har allerede gitt fra seg regissørjobben på oppfølgeren til hans andre science fiction-klassiker Blade Runner, en film som etter planen skal bli spilt inn i år med en mulig kinopremiere i 2016 eller 2017.

Når det gjelder inspirasjon, så kan det hende Blomkamp fant den i arbeidet med sin kommende kinofilm Chappie. Der dukker nemlig Alien-stjernen Sigourney Weaver opp på rollelista.

Rull ned på siden for å se bildene Blomkamp publiserte på sin Instagram-konto.

Wtf?

A photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on

Oh shit

Kuva, jonka Brownsnout (@neillblomkamp) julkaisi

/div>

And Doug Williams – maybe I'll go back to it ….love the world

Une photo publiée par Brownsnout (@neillblomkamp) le

And finally, my home desk #xenomorph

Une photo publiée par Brownsnout (@neillblomkamp) le

Was working on this. Don't think I am anymore. Love it though. #alien #xenomorph

Una foto publicada por Brownsnout (@neillblomkamp) el