Michael Fassbender som David i Prometheus (Foto: 20th Century Fox).
Michael Fassbender som David er en av figurene regissøren vil ha med i oppfølgeren. (Foto: 20th Century Fox).

Ridley Scott hviler ikke på laubærene. Science fiction-filmen basert på universet rundt Alien-filmene har hentet inn i overkant av 300 millioner dollar på det internasjonale kinomarkedet. Dette er langt over innspillingsbudsjettet på omkring 800 millioner norske kroner.

INTERVJU: Ridley Scott – «Rapace er en talentfull skuespiller»

Tidligere har regissøren fortalt at han allerede vet hvordan historien skal utvikle seg: – Jeg vet at å holde David i live er viktig, og å holde Elizabeth i live er viktig. Og reise hvor de kom fra … er viktig.

Her tolker jeg «de» som de hvite romvesnene gruppen møtte på månen LV-223. Nettstedet Total Film skriver at manusforfatteren Damon Lindelof kan være opptatt med andre prosjekter og at andre skribenter er til vurdering.

Regissør Ridley Scott er snart 75 år, men skaper filmer som aldri før. Han er godt i gang med en oppfølger til Blade Runner fra 1982, en nyhet som fikk mange filmtilhengere til å sette kaffeen i halsen da den kom i mai.

– Ridley er utrolig gira på filmene, men vi må gjøre det riktig. Vi kan ikke forhaste oss, fortalte produksjonssjefen til filmstudioet Fox til The Hollywood Reporter.

Samme nettsted rapporterer at studioet venter oppfølgeren til Prometheus på kino i 2014 eller 2015.

Kinosommeren 1982: Blade Runner – et dystopisk mesterverk

Hvilken vei mener du Scott bør ta med oppfølgeren? Legg inn din mening i kommentarfeltet under videoanmeldelsen av Prometheus.