«Who you gonna call? Ghostbusters!» Slik så gjengen ut i originalen fra 1984. (Foto: NTB Arkiv)
«Who you gonna call? Ghostbusters!» Slik så gjengen ut i originalen fra 1984. (Foto: NTB Arkiv)

De siste årene har det vært mye drama rundt oppfølgeren til 80-tallets Ghostbusters-filmer. Dan Akroyd jobbet lenge hardt for at Ghostbusters 3 skulle bli en realitet, men følte seg motarbeidet av Bill Murray, som ikke ville være med på prosjektet.

I august kom nyheten om at Bridesmaids-regissøren Paul Feig skulle lage oppfølgeren sammen med manusforfatter Katie Dippold, og at hovedrollene skulle være en gjeng med «hysterisk morsomme kvinner».

Ryktene om hvem som skal spille de fire spøkelsesjegerne i filmen har gått lenge, men nå er det endelig offisielt. Paul Feig bekreftet tirsdag at det er Melissa McCarthy, Kristen Wiig, og Leslie Jones og Kate McKinnon fra Saturday Night Live (SNL) som har hovedrollene, ved å legge ut et bilde av skuespillerne på Twitter.

Artikkelen fortsetter under tweeten.

Både Melissa McCarthy og Kristen Wiig jobbet med Paul Feig i Bridesmaids, som ble et internasjonalt gjennombrudd for dem, og McCarthy spilte også i komedien The Heat, mot Sandra Bullock.

Kate McKinnon har vært med i SNL siden 2012, noe hun blant annet har blitt nominert til en Emmy for, mens Leslie Jones ble en del av humorprogrammet først i fjor.

Da Jones begynte i SNL la programmet ut denne videoen, der skuespilleren svarer på spørsmål fra seerne. Hvilket våpen ville hun for eksempel gått for i en zombieapokalypse?

Artikkelen fortsetter under videoen.

Starter historien helt på nytt

I de originale filmene utgjorde Bill Murray, Harold Ramis, Dan Aykroyd og Ernie Hudson kvartetten av spøkelsesjegere. I et intervju med Entertainment Weekly i fjor uttalte imidlertid Paul Feig at historien i den tredje filmen ikke skulle fortsette handlingen fra originalfilmene.

– Jeg elsker den originale historien så mye at jeg ikke vil gjøre noe for å ødelegge den. Derfor tror jeg det er bedre å starte på nytt, og få en helt ny dynamikk. Jeg vil at teknologien skal være enda kulere, at filmen skal være enda skumlere, og at det skal skje i en verden som ikke har gjennomgått noe sånt før, sa regissøren.

BLU-RAY-anmeldelse: «Ghostbusters» – Fremdeles knakende god underholdning

Feig fulgte forøvrig opp sin første tweet med å avsløre premieredatoen for Ghostbusters 3 – 22. juli 2016.

Hva synes du om castet for «Ghostbusters 3»? Si din mening om filmen i kommentarfeltet!