Her i Norge er det Sex og Singelliv som for mange var det første møtet med seriemester HBO (Foruten Fragglene, som faktisk er en samproduksjon av CBC og HBO!). Serien var banebrytende fordi den tok opp kvinners seksualitet på en måte som aldri hadde blitt gjort før, og plantet hovedrolleinnehaver Sarah Jessica Parker høyt på stjernehimmelen.

Det er ikke til å legge skjul på at Sarah Jessica Parkers stjernestatus har dalt betraktelig etter Sex og Singelliv rundet av i 2004. Hun har ikke klart å finne de gode rollefigurene, og har endt opp med å gjøre middelmådige filmer som for eksempel Did you hear about the Morgans? (2), Jeg fatter ikke hvordan hun får det til (3), og kriseoppfølgeren Sex and the City 2, som fikk terningkast 1 av undertegnede.

Men nå er det kanskje håp for Parker, HBO skal nemlig ta med oss og Parker tilbake til New York i hennes nye TV-serie Divorce, melder amerikanske medier, blant andre The Hollywood Reporter.

Les også: Var «Sex og Singelliv» viktig?

Se Anmeldelsen av «Sex and the City 2» her:
Artikkelen fortsetter under videoen.

Rollefigur med midtlivskrise

HBO har foreløpig bestilt én sesong av Divorce, som er en enkameraprodusert sitcom om middelaldrende Frances (Parker), som plutselig begynner å revurdere livet og ekteskapet sitt og gjerne vil starte på nytt. Noe som selvfølgelig er lettere sagt enn gjort.

Parker produserer sammen med manusforfatteren for serien Sharon Horgan, kjent fra serier som Pulling og Amazons nye serie Catastrophe, som begynner i juni.

Divorce har ikke fått noen premieredato enda. Om serien kan gjenopplive Sarah Jessicas Karriere gjenstår å se, men HBO er kjent for å levere kvalitet, så da er det kanskje håp for at Parker endelig har funnet en god rolle igjen.

Har du tro på HBOs gjenforening med Sarah Jessica Parker? Si din mening i kommentarfeltet!