The Martian vant Golden Globe for beste komedie natt til mandag. Da regissør Ridley Scott leste takketalen sin fra podiet, var Aksel Hennie et av navnene som ble nevnt.

Riktignok var Aksel et av mange navn som ble ramset opp da regissøren takket skuespillerne i filmen, men for nordmenn som elsker at nordmenn gjør det bra i utlandet er det artig, læll!

Se lista: Her er alle Golden Globe-vinnerne!

Etter en lengre takketale der han blant andre takker Matt Damon, som fikk prisen for beste mannlige skuespiller i en komedie for sin prestasjon i filmen, begynner «wrap it up-musikken» å spille. Ridley Scott bryr seg ikke og begynner å ramse opp flere han vil takke.

– Og.. Jeg bryr meg ikke om at jeg blir bedt om å wrap up. Det formidable ensemblet Jessica, Kristen, Jeff, Sean, Sebastian, Aksel, Michael, Kate, Chiwetel, Benedict, Mackenzie, Shu, Donald. Screw you! (peker på wrap it up-monitor) Jeg elsker å jobbe med hver og en av dere.

Wow… Aksel ble takka før Oscar-nominerte Chiwetel Ejiofor.

Les også: «The Martian»-stjernene elsker Aksel Hennie

Aksel Hennie spiller astronauten Alex Vogel i The Martian (Foto: 20th Century Fox).
Aksel Hennie spiller astronauten Alex Vogel i The Martian (Foto: 20th Century Fox).

Mente Hennie var naturtalent

Da NRK intervjuet Ridley Scott i fjor sa han at Aksel var et naturtalent når det gjaldt å late som om han var vektløs, noe som kom godt med under innspillingen av The Martian.

– Jeg synes han er utrolig flink, og jeg satt virkelig pris på å jobbe med ham, fortalte Scott under intervjuet. Regissøren mente da at Hennie bare må komme seg til Hollywood.

Se takketalen til Ridley Scott her! Og konsentrer deg godt, sånn at du får med deg øyeblikket Scott sier: «Aksel».

https://www.youtube.com/watch?v=Y4ksvylUN_c