«Fleabag» gjorde reint bord i komikategorien under nattens Emmy-utdeling. Serien slo ut både fjorårets vinner «The Marvelous Mrs. Maisel» og tidligere Emmy-slugger «Veep», og tok med seg hele fire priser.

Beste komiserie, beste kvinnelige hovedrolle i en komiserie, beste regi og beste manus i en komiserie gikk til «Fleabag», der serieskaper Phoebe Waller-Bridge selv spiller hovedrollen.

Les også: «Game of Thrones» beholdt Emmy-tronen

Serieskaper og manusforfatter Phoebe Waller-Bridge spiller selv hovedrollen i Fleabag. (Foto: Amazon)
Måtte gå tomhendt hjem

«Veep» tok ikke med seg en eneste Emmy-statuett natt til mandag, mens «The Marvelous Mrs. Maisel» halte i land prisen for beste mannlige birolle i en komiserie, som gikk til Tony Shalhoub.

«Fleabag» tar oss med til London der Waller-Bridges rollefigur forsøker å komme over et traume, som slår spesielt ut over både vennskap, familierelasjoner og kjærlighetsliv. Her til lands er serien tilgjengelig hos Amazon Prime Video. Les mer om hvorfor du bør se den her!

Bilder: Se høydepunkter fra den røde løperen!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.