Husk SkoleSessions kl. 13!

Vær med på festen! Se stream på P3.no i dag kl. 13.00.

Vi teller ned til P3 SkoleSessions i Bodø som starter kl. 13.

Etter intense døgn med stemming ble det for litt over en uke siden klart at det er Løpsmark skole i Bodø som får en trippelkonsert i sin skolegård, og på onsdag setter endelig LidoLido, A-Lee og Erik og Kriss seg på flyet nordover.

Til Bodø reiser også gjengen i P3morgen, som skal ha sin sending fra Løpsmark skole. De hører du som vanlig på P3 fra klokka 06.30.

Selve konserten varer i to timer, og den kan du se direkte på P3.no fra kl 13.00, og selvfølgelig høre på både P3 og mP3.
Unik skoledag

Skoledagen for elevene som har vunnet konserten blir litt annerledes denne onsdagen, og allerede klokka 11 er hele skolen ferdig med undervisningen for dagen. Frem til klokka 12 blir det overraskelser i skolegården, og da tar Niklas og Benedicte over med et forshow som sendes på radio.

Niklas har pakka skibuksene og er klar for Bodø. Her sammen med Benedicte som han skal ha show med før konserten starter. (Foto: NRK)

Niklas ble ekstremt glad da det viste seg at det ble Bodø som fikk SkoleSessions. Han har nemlig aldri vært nord for Trondheim.

– At det ble et sted oppover i Norge gjør meg mjuk og glad i sjela! Jeg har tatt med meg skibukser da jeg regner med at det er snø og skiforhold allerede. Jeg gleder meg også spesielt masse til å møte nordlendinger, de er jo det beste folkeslaget vi har i Norge – uten tvil!, sier Niklas.

Sammen med Benedicte skal han sørge for at alle som ikke befinner seg i skolegården i Løpsmark skal få en knall konsertopplevelse gjennom radioen, direkte på P3 og mP3.

Bedre publikum finner man ikke!

Programlederne Aishath og Ludvig ser frem til å møte Løpsmark skole, og traveren Ludvig vet at både artister og publikum kommer til å levere.

– Jeg var jo programleder under forrige SkoleSessions og har gjort meg den erfaring at ivrigere publikum finner man ikke. Her har vi en masse ungdommer ikke er så ofte på konsert og som i tillegg digger musikken skikkelig. Disse ungdommene er rett og slett det råeste publikummet tilgjengelig, sier Ludvig.

Sjekk stemninga i Bodø da det ble klart at de vant:

Les om artistene som skal opptre her:

A-Lee: – Sørg for at skolen din vinner

Erik & Kriss: – Vi gjør noe riktig

LidoLido: – Håper jeg er kul nok!

Se SkoleSessions direkte på P3.no fra kl. 13.00 på onsdag