Morgendagens P3hits

Kos deg med ukas nye låter.

Denne uka får du høre mer fra blant andre Britney Spears og Adele. Dette er ukas nye låter på P3s spillelister!

Les også: Nye låter på listene uke 9
Les også: Nye låter på listene uke 8

Britney Spears – Till The World Ends

Britney tok steget inn i rampelyset med ”…Baby One More Time” i 1998. Siden den gang har hun jevnlig vært innom både hitlistene og sladrepressen.

29 år gammel har hun seks album på samvittigheten i tillegg til et annullert ekteskap, en skilsmisse, to barn, en realityserie, mye offentlig skittentøysvask, skandaler og en vannvittig fanskare.

”Till The World Ends” er andre single fra Britneys syvende album Femme Fatale, som kommer 25. mars. Låta er skrevet av Ke$ha sammen med 90-tallshelten Max Martin (Britney, *NSYNC, Pink, Katy Perry, Bactstreet Boys) og Dr Luke (Katy Perry, B.o.B, Ke$ha), og kommer uten tvil til å fylle dansegulv.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Till-the-World-Ends.mp3|titles=Britney Spears – Till the World Ends]

Britney Spears. (Foto: myspace.com/britneyspears)
Britney Spears. (Foto: myspace.com/britneyspears)

Adele – Someone Like You

22 år gamle Adele Laurie Blue Adkins debuterte med albumet 19 i begynnelsen av 2008, og fikk stor suksess med blant annet låten ”Chasing Pavements”. I januar kom hennes andre album, 21, og ”Rolling In The Deep” har allerede gjort seg kraftig bemerket som første single.

”Someone Like You” er en vakker pianoballade som kryper under huden, skrevet mens Adele følte seg ensom og nedtrykt.

Nå som Idol igjen er på trappene, kan vi kanskje forvente oss en del auditionversjoner av denne låta.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Someone-Like-You.mp3|titles=Adele – Someone Like You]

Adele. (Foto: Promo, Adrian Lourie)
Adele. (Foto: Promo, Adrian Lourie)

Les: Lydverket anmelder Adeles 21
Les: Rekordtall for Adele


Elisabeth Carew – You’ll Never Love Me

Elisabeth Carew debuterte med låta “Destructive” i 2008, og deltok i Melodi Grand Prix i fjor med ”Rocketfuel”.

Det siste året har hun spilt i oppsetningen av musikalen Buddy Holly i tillegg til å jobbe med debutalbumet sitt med kjæresten Thomas Eriksen, som har gjort seg bemerket både som soloartist og produsent for blant andre Lars Vaular (”Rett Opp Og Ned”).

”You’ll Never Love Me” er første smakebit fra det foreløpig navnløse debutalbumet til søsteren til John Carew.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Youll-Never-Love-Me.mp3|titles=Elisabeth Carew – You’ll Never Love Me]

Elisabeth Carew. (Foto: Promo)
Elisabeth Carew. (Foto: Promo)


Dr.Dre – I Need A Doctor feat Eminem & Skylar Grey

Andre Romelle Young har vært aktiv i musikkbransjen siden 1983, og nærmer seg 50-årene med stormskritt. Men alder er ingen hindring og i slutten av april kommer endelig Dr.Dres tredje studioalbum, Detox, et album som ble påbegynt allerede i 2003 og som har vært planlagt utgitt flere ganger siden 2005.

”I Need A Doctor” er andre offisielle single og henter inn stjerneteamet bak Eminem og Rihannas ”Love The Way You Lie”, Eminem, Skylar Grey og produsent Alex da Kid.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/I-Need-a-Doctor-Explicit.mp3|titles=Dr. Dre – I Need a Doctor (Explicit)]

Dr. Dre. (Foto: Promo)
Dr. Dre. (Foto: Promo)

The Pusher – Blinded By The Dark

Svenske The Pusher består av fire unge menn fra Stockholm som møttes på en musikkskole og innså at de hadde en fantastisk kjemi samtidig som de utfylte hverandre musikalsk.

Med på laget har de låtskriver og produsent Oscar Holter, som blant annet har skrevet bidraget til Amy Diamond i svenske Melodi Grand Prix.  Med sin aller første låt, ”Blinded By The Dark”, gir de oss poprock som sender tankene i retning av band som Keane.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Blinded-by-the-Dark.mp3|titles=The Pusher – Blinded by the Dark]

The Pusher. (Foto: Promo)
The Pusher. (Foto: Promo)


Noah And The Whale – L.I.F.E.S.G.O.E.S.O.N

Det britiske indiefolkbandet som har tatt bandnavnet sitt etter filmen ”The Squid and the Whale” av Noah Baumbach, har holdt det gående siden 2006.

L.I.F.E.S.G.O.E.S.O.N. er hentet fra deres tredje album, Last Night On Earth, som er produsert av Jason Lader, som også stod bak Julian Casablancas (The Strokes) soloalbum.

Ryktene i indiesfæren forteller forresten om dårlig stemning mellom Noah & The Whale og ”konkurrerende” band Mumfords & Sons, noe som selvfølgelig skyldes ei jente.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.-Radio-Edit.mp3|titles=Noah And The Whale – L.I.F.E.G.O.E.S.O.N. (Radio Edit)]

Noah And The Whale. (Foto: Promo, myspace.com/noahandthewhale)
Noah And The Whale. (Foto: Promo, myspace.com/noahandthewhale)


Cage The Elephant – Shake Me Down

Kentuckybandet Cage The Elephant gir ut sitt andre album, Thank You, Happy Birthday, 18. mars i Norge, og “Shake Me Down” er første single.

Brødrene Matthew og Brad Shultz møtte resten av bandet på high school, og fikk platekontrakt etter en showcase på bransjefestivalen South By South West.

Gutta nevner Bob Dylan, Jay-Z og Kenny G som sine musikalske inspirasjoner.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Shake-Me-Down.mp3|titles=Cage The Elephant – Shake Me Down]

Cage The Elephant. (Foto: Promo, myspace.com/thepusherofficial)
Cage The Elephant. (Foto: Promo, myspace.com/thepusherofficial)

 

Jamie Woon – Lady Luck

Britiske Jamie Woon startet som singer-songwriter, og ga ut EPen Wayfaring Stranger i 2007.

Siden dette har han bevegd seg inn mot det stadig voksende britiske miljøet som blander elementer fra blues, soul og pop med dubstep. 27-åringen anser blues som roten til all populærmusikk.

Vi spiller allerede hans ”Night Air” her på P3, og nå gir vi deg også den mer uptempo ”Lady Luck”. Albumet Mirrorwriting kommer 11. april, og forventningene til mer sjelfull elektronisk musikk skrus ikke akkurat ned av denne låta.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Lady-Luck-Radio-Edit.mp3|titles=Jamie Woon – Lady Luck (Radio Edit)]

Jamie Woon. (Foto: Promo)
Jamie Woon. (Foto: Promo)

18 Responses to “Morgendagens P3hits”

 1. Oddis

  Adele – someone like you

  Vil påstå at Orto Pilots versjon er mye bedre…

 2. bc1

  Endelig er Britney lista, relativt tidlig etter release også. Credz P3, dere lærer! 🙂

 3. Sunniva

  Bra med Britney, noen dager for sent men…
  Elsker sangen, har allerede hørt den 200 ganger! Liker ikke pop egentlig, bare Britneys pop.

 4. Ollie

  På tide med meir MARILLION på radioen generelt!!!

 5. Roy

  Ja for f**! Få på noe Beady Eye! Har en ting til å ta opp me dere musikksjefer. Kan dere ikke spare oss for Eva & The Heartmakers Signals for en stund og heller spille Gone in a Flash for fulle mugger i stedet! Den låta er jo dritrå!

 6. Sigge

  Bra med litt mer variert musikk på p3! begynner å gå grundig lei Fjorden Baby! og Kaizers

 7. FrodeFF

  Hvis morgendagens hits er noe P3 skal bestemme er jeg glad for at radioen er “ut” på alle de steder jeg besøker i mitt virke som utøvende musiker. Glad er jeg ogå for at jeg slipper å handle på enorme kjøpesentre med P3 i bakgrunnen når jeg skal finne på hva jeg skal ha til middag.

  NRK burde vært meldt til forurensingstilsynet for å drive musikalsk forsøpling av de tusen hjem og politi-anmeldt for hjernevasking av unge sinn.

  Min oppfordring til redaskjonen; ta ansvar å få bukt med “mainstreaming”. Hvis ikkje fortsetter NRK bare som støy i bakgrunnen på mekaniske verksteder i stedet for noe man skrur på for å lytte til.

  For å si det på en måte som Redaskjonen kanskje forstår: Når det kommer til musikk får NRK bare terningskast 3.

 8. Kiddo

  Nå ser vi at Britney-fansen allerede har skaffet seg den nye singelen, hørt på den 200 ganger, og kommer helt sikkert til å anskaffe seg albumet på release date. Kjære P3, kan resten av oss da slippe? Jeg mener, de som vil høre på ulinga, gjør dette fra før. Vi som ikke vil høre på ulinga burde få slippe. Det er liksom grenser for hvor lenge man står ut et menneske som ikke utvikler seg musikalsk på 13 år og som fortsatt tror hun er 18 til tross for at langvarig narkotikamisbruk og to fødsler. Jeg synes i utganspunktet P3 er den mest varierte kanalen som tidvis spiller virkelig god musikk og som ikke er reklamefinansiert, men synes likevel det kunne vært større fokus på usignerte artister, unge band, alternativ pop og rock også utenom de tildelte urørttimene. Litt flere sanger av Major Parkinson, Social Suicide og andre band vi ikke kjenner så godt, ville berike P3 vesentlig!

  Det er noe skuffende ved at P3 har hele urørtkatalogen tilgjengelig, men stadig prioriterer Britney, Lady GAG og “artister” som trenger stemmeforvrengning for å ikke avsløre hvor suuurt de egentlig synger.

 9. Kjetil

  hvor er rope av foo fighters og under cover of darkness av the strokes? EN av de må bli spilt! 🙂

 10. Sebastian

  Wow! Kult at Britney makes the cut!
  Har ikke vært min favorittartist, men denne låta ruler faktisk 🙂

 11. Eirik Hamnkrik

  Hvor er Rover – I Am Man(A Call For Unity)????