Morgendagens P3hits

Hør ukas nye låter på spillelistene!

Denne uka får du høre nye låter fra blant andre Robyn og Rumble in Rhodos. Dette er ukas nye låter på P3s spillelister!

Her finner du de fullstendige spillelistene

Les også: Nye låter på listene uke 11
Les også: Nye låter på listene uke 10

Robyn – Call Your Girlfriend

Robin Miriam Carlsson trenger knapt noen introduksjon lenger. Jenta som har herjet spillelister, hitlister, festivaler og vorspiel det siste året viste muskler i Oslo Spektrum forrige helg og er nå tilbake på P3s spillelister med sin siste single ”Call Your Girlfriend” fra Body Talk/Body Talk Pt. 3.

Låta har hun skrevet med sin faste samarbeidspartner Klas Åhlund (Teddybears), som også har produsert låta med kanadiske Billboard, som blant annet også har produsert Britney Spears siste smash-hit ”Till The World Ends”.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Robyn-Call-Your-Girlfriend.mp3|titles=Robyn – Call Your Girlfriend]

Robyn. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Robyn. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Les: Lydverket anmelder Robyns Body Talk Pt. 3
Les: Lydverket anmelder Robyn på Øya
Hør: P3Session med Robyn og Salem Al Fakir

 

Andrea Dahle – Play For Me

20 år gamle Andrea Tranulis Dahle kommer fra Lillehammer, men har nå blitt Osloborger for å satse på musikken. Andrea spiller  gitar, piano og synth selv i tillegg til å skrive alt materialet sitt. Forrige uke var hun Ukas Urørt, nå er hun listet på P3 med ”Play For Me”.

Dette mener P3 Urørt om låta: Med sterk teft for god melodi og egenart formidler 20 år gamle Andrea Dahle ektefølt, fengende popmusikk med internasjonalt tilsnitt. Hør “Play for me” og la deg sjarmere av en særpreget og vakker stemme.

Låta kan selvfølgelig lastes ned gratis fra Andreas Urørtside.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Andrea-Dahle-Play-For-Me.mp3|titles=Andrea Dahle – Play For Me]

Andrea Dahle. (Foto Ane Lundeby Haagensen)
Andrea Dahle. (Foto Ane Lundeby Haagensen)

Les: Andrea Dahle er Ukas Urørt

 

Rumble In Rhodos – Soft Insulated Days

Det Oslo-baserte bandet ble startet i 2003, vant Zoom i 2004 og har siden gitt ut to langspillere. Låta ”Flavoured Envy” lå i rotasjon i flere måneder her på P3 i 2008. Nå har gutta vært i studio med Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing) og Anders Tjore (Montée, Turns, Apricot) og spilt inn sitt tredje album, Signs Of Fervent Devotion, som slippes 8. april.

”Soft Insulated Days” er andre single fra albumet hvor de har fusjonert sin fascinasjon for gammeldags punkfunk, nymotens indierock, pop og 70-talls prog.

Albumet er mikset av Nick Terry (Klaxons, Libertines, Franz Ferdinand). Rhodos heter forresten Rhodes på engelsk.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Rumble-in-Rhodos-Soft-Insulated-Days.mp3|titles=Rumble in Rhodos – Soft Insulated Days]

Rumble In Rhodos (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Rumble In Rhodos (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Katy B – Broken Record

Et av de ferskeste stjerneskuddene på den britiske pophimmelen heter Kathleen Brien og er nok en uteksaminert elev fra BRIT School, hvor også Jamie Woon, Adele, Katie Melua, Amy Winehouse og Kate Nash har lært seg å synge og spille.

21 år gamle Katy har vært en av grunnene til at dubstep har tatt steget fra britiske nattklubber til hitlister med blant annet debutsinglen ”Katy On A Mission” som lenge var listet her på P3, og samarbeidet med Magnetic Man.

”Broken Record” er tredje single hentet fra debutalbumet On A Mission, som slippes 4. april, og Katy tar med den enda et steg fra dubstep til elektropop.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/Katy-B-Broken-Record.mp3|titles=Katy B – Broken Record]

Katy B (Foto: Promo)
Katy B (Foto: Promo)