Alan Walker til VG-lista!

Hkeem og Alida kommer også til Rådhusplassen.

Nå er det ikke lenge igjen til sommerens høydepunkt for norske popelskere! VG-Lista topp 20-konserten på Rådhusplassen går av stabelen fredag 22.juni og nå er programmet endelig komplett:

Admiral P
Alan Walker & K-391
Alida
Arif og Unge Ferrari
Chris Abolade
Dagny og SEEB
Ezzari
Hkeem
James TW
Jesper Jenset
Jess Glynne
Julie Bergan
Katastrofe
Mads Hansen
SJUR og Isac Elliot
Sondre Justad
Stargate, Unge Ferrari og OnklP
Ruben

Alan Walker returnerer med stjernelag

Det er bare å varme opp stemmen og børste støv av danseskoene før selveste Alan Walker inntar Rådhusplassen sammen med K-391 og Julie Bergan, og deres hitlåt «Ignite»! Walker har gjort stor suksess med sine melodiske EDM-produksjoner og har vært på omfattende turneer siden gjennombruddet i 2016. Bergan var med som oppvarming- og gjesteartist under Europaturneen i vinter.

Nå kommer altså de to, sammen med det audiovisuelle prosjektet K-391, til VG-Lista-konserten og det er god grunn til å glede seg. Alan Walker imponerte oss med sitt spektakulære liveshow på VG-Lista i 2016 og Julie Bergan har allerede lovet å gi alt.

Hkeem med kjærlighetslåt

Hkeem har gjort seg bemerket som en av Norges viktigste artister på veldig kort tid. Gjennom SKAM fikk debutlåta «Fy Faen» enorm oppmerksomhet og «Ghettoparasitt», som kom ut i vinter, tar et oppgjør med alle fordommene han møter i hverdagen som en person med minoritetsbakgrunn.

Hkeem gjorde sin VG-Lista-debut i fjor og i år er han tilbake med den sommerlige kjærlighetslåta «Amor».

– Jeg gleder meg til å høre publikum skrike og skape god stemning, og det å spille på VG-Lista to ganger på rad er en glede i seg selv. Publikum kan forvente show og masse energi fra meg, sier Hkeem.

Les mer: Føler han blir sett på som en bakterie

Alida til gratiskonserten med «No Money»

Alida begynte som artist i 2012, men har jobbet som låtskriver i flere år før hun i fjor returnerte med singelen «Cool With It». Hun tar med sin nyeste låt «No Money» til Rådhusplassen fredag 22. juni og lover «sjukt koselig stemning». Dette er første gang hun spiller på VG-Lista i Oslo og hun gleder seg aller mest til å gå ut på scenen og kjennet på trøkket fra publikum.

Alida tar med sin nye låt «No Money» til Rådhusplassen. Foto: Starbox

– Det føltes helt uvirkelig å bli spurt om å få spille på VG-Lista! Jeg gleder meg sjukt til å få spille og vinke til publikum. Dette er en av de største scenene i Norge, og publikum bruker å være klin kokos! Det blir vilt!

– VG-Lista er unikt på den måten at man får sett et svææært antall artister på samme scene, og i tillegg er det jo GRATIS! Perfekt om du skulle ha «no money».