Begraver stridsøksen

Kanye West skal opptre på showet til Jimmy Kimmel etter å ha skjelt ham ut.

Kanye West på Øya 2011. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Kanye West på Øya 2011. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Rapper, produsent og eksentriker Kanye West var mildt sagt misfornøyd da Jimmy Kimmel Live-talkshowet parodierte Wests intervju med BBC Radio 1.

Twitter-utbrudd fra West

Chicago-artisten reagerte med sinne i form av en rekke Twitter-meldinger da Kimmel-leiren etterlignet det beryktede intervjuet West hadde med BBCs Zane Lowe. Du kan se videoen lenger ned i saken.

Hele ti meldinger ble rettet mot den populære programlederen i etterkant. Utbruddet viste med all tydelighet en tydelig indignert West, som mente at Kimmel tråkket over streken. Nå er meldingene slettet fra kontoen.

Les flere saker om Kanye West

Skal opptre på Jimmy Kimmel

I parodieringen, som du kan se nederst i saken, ser man en barneskuespiller rekonstruere Wests bemerkelsesverdige rant, hvor han blant annet argumenterer for at han er planetens største rockestjerne – mens han drikker en sjokolade-milkshake.

Nå virker det imidlertid som om stridsøksen er lagt på hylla. Et par uker etter feiden annonserte nemlig Jimmel Kimmel i går kveld på Twitter at en av hiphop-verdenens største stjerner skal opptre på programmet. Kimmel legger også til i samme melding at ryktene om at feiden var rigget er falske.

Se BBC-intervjuet:

Se Jimmy Kimmel-parodien: