Destiny’s Child på samme låt

Beyoncé, Kelly Rowland og Solange er med på Michelle Williams’ nye singel.

Mange hadde store forhåpninger at 2013 kom til å bli året hvor r&b-gruppen Destiny’s Child igjen skulle stå på samme scene – noe som skjedde under fjorårets Super Bowl.

Det var Beyoncé som stod for underholdningen og hun fremførte låter som “Love on Top”, “Crazy in Love” og “End of Time”. Den store overraskelsen var imidlertid at hun tok med seg sine gamle venner Michelle Williams og Kelly Rowland, og fremførte hitene ”Bootylicious”, ”Independent Women” og ”Single Ladies”.

Nå er de tre damene igjen samlet, men denne gang på Williams’ nye singel.

Låta «Say Yes» ble fjernet fra Soundcloud.

Lillesøster Knowles er med

Williams jobber for tida med sitt gospelalbum Journey to Freedom, som ventes i løpet av året. Nå er hun aktuell med singelen «Say Yes», der hun har med sine tidligere bandkolleger fra Destiny’s Child – og Beyoncés lillesøster Solange.

I 2005 gikk gruppen hvert til sitt etter albumet Destiny Fulfilled. Siden den gang har de hatt ulike karrierer hver for seg.

Beyoncé gjorde sitt første soloprosjekt, Dangerously In Love, i 2003, der sanger som ”Crazy in Love” og ”Baby Boy” ga henne hele fem Grammy-priser. Rett før jul overrasket hun alle ved å gi ut sitt selvtitulerte album, uannonsert. Dette fikk P3s anmelder til å skrive: «På sitt femte soloalbum omfavner Beyoncé både moderne r&b og sin egen seksualitet», og trille terningkast fem.

«I slaget»

Solange er med på Michelle Williams nye låt. Foto: Promo
Solange er med på Michelle Williams nye låt. Foto: Promo

Lillesøster, Solange, har i likhet med Beyoncé gått artistveien. I 2012 fikk hun sitt gjennombrudd med låta «Losing You», og i fjor skulle hun egentlig spille under Øyafestivalen – før hun avlyste av hensyn til familien.

Forrige uke florerte en video av Jay Z, Beyoncé og Solange Knowles på nettet. Et overvåkningskamera fanget nemlig opp at Beyoncés lillesøster, Solange, gikk til angrep med både spark og slag mot Jay Z.

Les også: Se Jay Z og Beyoncé løpe fra loven

Kelly Rowland ga ut debutplata Simply Deep i 2002, og har i tillegg jobbet med store navn som Nelly og David Guetta.

En av verdens største

Destiny’s Child var et av 90-tallets store jentegrupper og slo gjennom med låter som «Bug A Boo», «Jumpin’, Jumpin'», og «Say My Name».

De tre damene har til sammen solgt over 50 millioner album på verdensbasis, og Billboard rangerer popgruppen som en av verdens største trioer.

Les også: Nittitallet er tilbake

I fjor ga r&b-gruppen ut albumet Love Songs, som er en samleplate, i tillegg til ett nytt spor «Nuclear» som var 90-tallsgruppas første låt sammen på åtte år.

Destiny’s Child – «Nuclear»: