Future til Øya

Hiphop-sensasjonen spiller i Tøyenparken til sensommeren.

Future til Øya. Foto: Promo, facebook.com/FutureOfficial
Future til Øya. Foto: Promo, facebook.com/FutureOfficial

Nå har torsdagen på Øyafestivalen, som avholdes i Tøyenparken for første gang, fått nok et stort urbannavn på plakaten.

Myke ballader og harde klubblåter

I tillegg til den ikoniske rapduoen Outkast, eklektiske Janelle Monae, Blood Orange, Jungle, og kongerikets egne rappere i Yoguttene og Kaveh, skal rapcrooneren Future opptre i teltscenen Sirkus.

P3s anmelder omtalte Atlanta-artistens Honest-album som «en spennende utvikling som holder han et hestehode foran alle som etterligner – og som viser at han er en mann for fremtiden» og at «det er kombinasjonen av de myke balladene og de hardere klubblåtene som er styrken til Honest«.

Les: Ærlighet varer lengst (5/6)
Hør: Future i Spotify og WiMP

Gjester Skandinavia for første gang

Konserten på Oslos østkant 7. august blir Futures første konsert i Skandinavia noensinne, og hans første opptreden på europeisk jord etter slippet av ovennevnte plate.

Future kommer fra samme by som Outkast, og jobbet seg oppover via miksteip-utgivelser til han ga ut debutalbumet Pluto i 2012. Nå er han klar for å lage liv under Øya-fanen med spor som «Karate Chop», «Turn On The Lights» og «Move That Dope».

PS: R&b-håpet Kelela erstatter FKA Twigs, som dessverre har blitt nødt til å avlyse, dagen etter (8. august). På lørdagen (9. august) kan du oppleve ny norsk elektropop med Sea Change på Øya.

Les: P3 elsker: FKA Twigs

Se musikkvideoene til de nevnte sporene: