Hysterisk parodi på «toppløsvideo»

Hollywood-duo parodierer musikkvideoen til Kanye West og toppløse Kim Kardashian. Se videoen her!

Da den meget iøynefallende musikkvideoen til Kanye Wests «Bound 2» ble sluppet i forrige uke, ble det også fort klart at det var uunngåelig at noen kom til å parodiere den.

Den enkle, men likevel karakteristiske musikkvideoen viser nemlig West kjøre motorsykkel med en toppløs Kim Kardashian ridende bakpå.

Les også: Foreleste på Harvard

Men at det skulle være skuespillerne James Franco og Seth Rogen som skulle gjøre en ny vri på Wests omtalte musikkvideo var ikke forventet.

Naken Rogen som eksosrype

I parodien, som ble sluppet i går, tar Franco på seg rollen som Kanye West, komplett med «flanell på flanell»-looken og presist gjengitt gestikulering. I rollen som den toppløse eksosrypen finner vi en naken Rogen.

Se James Franco og Seth Rogen sin parodi her:

Hollywood-duoens versjon er fullstendig tro mot originalen, med nydelig natur, løpende hester, rasende fosser, flyvende ørner og en naken Rogen som vrir seg bakpå motorsykkelen mens han kysser Franco som kjører gjennom Monument Valley i Utah.

Les også: Truer med Spring Breakers-søksmål

De to skuespillerne er for øyeblikket opptatt med å spille inn en ny film sammen, som skal hete The Interview. Det var under en innspillingspause de fikk tid til å lage den vittige West-parodien.

Ikke kjent for sin selvironi

Kim Kardashian synes åpenbart at det var kjempestas å bli parodiert, og twitret i dag sin mening om videoen til Franco og Rogen:

– Der traff dere blink! Kjempemorsomt!

Men selv om Kardashian likte videoen, betyr det ikke at forloveden West synes det er like morsomt å bli parodiert. Rapperen er ikke kjent for sin store selvironi, noe han også beviste da han kom med et Twitter-utbrudd mot programleder Jimmy Kimmel etter han ble parodiert tidligere i høst.

Se musikkvideoen til Kanye West – «Bound 2»: